Κατηγορίες
Super League 1

Οι λόγοι της αδιαθεσίας του Παράσχου

 –¡œ  - –À¡‘¡Õ…¡” PAOK - PLATANIAS (SUPERLEAGUE 2016-2017)Για πρώτη φορά από τον καιρό που ήρθε στον Πλατανιά ο Γιώργος Παράσχος εμφανίζεται πολύ πιεσμένος λόγω του ότι η ομάδα του δεν έχει μπορέσει να κερδίσει στο πρωτάθλημα για εννέα συνεχόμενα παιχνίδια.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο τεχνικός του Πλατανιά βλέπει μετά λύπης του ότι η ομάδα του παρουσιάζει αδυναμίες, τόσο στην επίθεση, αλλά και σε ό,τι αφορά το σερί το οποίο “κουβαλάει”, καθώς μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια ο Πλατανιάς δεν έχει ξανακερδίσει. Σίγουρα, στόχος δεν ήταν η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά όσο να ‘ναι, το βαρύ 3-0 -σκορ που εμφανίζεται για δεύτερη φορά στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι μετά την ΑΕΚ- είναι κάτι που ο ίδιος δεν μπορεί να το “δεχτεί”.

Ο τεχνικός του Πλατανιά είναι εκνευρισμένος συν τοις άλλοις και για την συνεχιζόμενη αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία. Την Κυριακή ο Γκράνας και οι βοηθοί του υποπίπτουν σε λάθη που όλα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο το γκολ, στη φάση του 2-0 που ξεκινά από φάουλ, αλλά και οι δύο περιπτώσεις οφ σάιντ που υποδεικνύονται σε βάρος του Πλατανιά… Ένας Παράσχος που λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε από την ένταση που είχε ο αγώνας μετά το τέλος του, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δώσει το παρών στις καθιερωμένες δηλώσεις.

Στην κυριολεξία, μια νίκη και δη στο ματς που ακολουθεί απέναντι τον Ατρόμητο θα λειτουργήσει απολύτως ευεργετικά για τον Πλατανιά. Είναι το τελευταίο ματς που θα γίνει πριν τις γιορτές και η φιλοδοξία είναι η ομάδα να μπορέσει επιτέλους να πάρει το “τρίποντο” μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, αντιμετωπίζοντας με άλλη ψυχολογία και διάθεση τη συνέχεια…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected