Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Το αφιέρωμα του “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο” στην Ημαθιώτισσα πρώτη σκόρερ της Γ Εθνικής, Χαρά Παπαδοπούλου!

catsΈνα ξεχωριστό αφιέρωμα στο εξαιρετικό ξεκίνημα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στη Γ Εθνική Κατηγορία του Γυναικείου Πρωταθλήματος, δημοσίευσε το “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο” στο facebook.

Παράλληλα με την ομάδα της Ημαθίας, ο διαχειριστής της σελίδας Ηλίας Σχορτσιανίτης μίλησε με τη Χαρά Παπαδοπούλου, που μετρά ήδη 7 γκολ σε 2 αγωνιστικές!

Θυμίζουμε πως η Ημαθιώτισσα επιθετικός βραβεύτηκε το 2015 από το SportsUp ως η πρώτη σκόρερ της Γ Εθνικής, περιόδου 2014/2015.

Αναλυτικά το αφιέρωμα :

15390840_1821329944778027_2079661067300854048_n“Στο Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο η 17χρονη επιθετικός της ομάδας του Νομού Ημαθίας, Χαρά Παπαδοπούλου τονίζει την προϊστορία του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στα γυναικεία ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα. Αναφέρεται στις προσωπικές πτυχές της ποδοσφαιρικής της ζωής, επισημαίνει τον βασικό στόχο της ομάδας που μετέχει στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών, ενώ χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο όμιλο ισορροπημένο.

Η νεαρή σέντερ φορ χαρακτηρίζεται για την εκτελεστική της δεινότητα και προσφέρει λύσεις στον επιθετικό τομέα, κάνοντας παράλληλα την τεχνική ηγεσία και όχι μόνο να τρίβει τα χεριά της από ικανοποίηση. Μετά από δυο αγωνιστικές, η Χαρά Παπαδοπούλου έχει σκοράρει 7 φορές και βρίσκεται μόνη πρώτη στον πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών (8 όμιλοι). Η ίδια επιθυμεί να κατακτήσει την πρώτη θέση, συνεχίζοντας με την ίδια θέληση και αγωνιστική διάθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από την Ημαθιώτισσα παίκτρια:

– Σε ποια ηλικία ξεκίνησες τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα; Αγαπημένος παίκτης – Αγαπημένη παίκτρια;

“Από πολύ μικρή έπαιζα μπάλα στη γειτονιά μου με τα αγόρια. Στην ηλικία των 10 ετών για ένα μικρό χρονικό διάστημα, πραγματοποιούσα προπονήσεις με τον Νηρέα Βέροιας. Το 2011 δημιουργήθηκε η Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας όπου ανήκω μέχρι και σήμερα. Αγαπημένη μου παίκτρια είναι η Carli Lloyd. Από το ανδρικό ποδόσφαιρο μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Andres Iniesta.”

– Έτος ίδρυσης της ομάδας; Ποια η προϊστορία της στα γυναικεία πρωταθλήματα της χώρας μας;

“Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ιδρύθηκε το 2011, ξεκινώντας τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών. Μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό ρόστερ με το οποίο κατακτήσαμε την άνοδο στη Β’ Εθνική το 2013. Για δύο αγωνιστικές σεζόν είχαμε πολύ καλή απόδοση και η ομάδα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η περασμένη αγωνιστική περίοδος (2015-16) υπήρξε αρκετά δύσκολη διότι η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από απουσίες λόγω σπουδαίων και μοιραία υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική.”

– Στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής η ομάδα σας έχει πετύχει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Που οφείλεται αυτό το γεγονός;

“Το γεγονός ότι η ομάδα μας πέτυχε 2 νίκες σε ισάριθμα ματς και μεγάλα σκορ (10-0 εντός τον Άγιο Νέστωρ Καρδίτσας και εκτός 4-12 τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Γιαννιτσών), οφείλεται στην ομαδικότητα και στην πολύ καλή και άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας. Βέβαια υπήρξαν κάποιες προσθήκες παικτριών που βοηθούν παρά πολύ στο να παίζουμε όμορφο και σωστό ποδόσφαιρο.”

– Βασικός στόχος της ομάδας; Το σχόλιο σου για τον συγκεκριμένο όμιλο στον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Νομού Ημαθίας;

“Ο φετινός στόχος της ομάδας μας είναι να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει, να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρεπή πορεία, ελπίζοντας να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και παράλληλα την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε πολλά περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο πάντα τη νίκη. Όσον αφορά τον όμιλο, οι περισσότερες ομάδες είναι νεοσύστατες. Δεν τις έχουμε αντιμετωπίσει όλες, οπότε δεν μπορώ να έχω μία καθαρή εικόνα για το αν υπάρχει φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Παρ όλα αυτά, πιστεύω ότι είναι ένας σχετικά ισορροπημένος όμιλος.”

– Η ομάδα σας διαθέτει τμήματα υποδομής; Ποια πρόσωπα βρίσκονται κοντά σας που στηρίζουν τις προσπάθειες σας;

15391234_1821330041444684_9220663806804784611_n“Δυστυχώς η ομάδα δε διαθέτει τμήματα υποδομής και αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα για το μέλλον της. Εύχομαι με τις κατάλληλες κινήσεις από τους διοικούντες της ομάδας αλλά και από εμάς τις ίδιες τις παίκτριες να φέρουμε μικρά κορίτσια στο γήπεδο για να στελεχωθούν και οι ακαδημίες. Εκτός από τη διοίκηση που μας στηρίζει συνεχώς, κοντά μας βρίσκονται και οι γονείς που μας βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο.”

– Παράλληλα βρίσκεσαι στην 1η θέση των σκόρερ με 7 γκολ. Πιστεύεις θα κατακτήσεις την πρωτιά μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος;

“Προσωπικά η φετινή αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς! Σε δύο αγώνες έχω πετύχει 7 γκολ. Εύχομαι να συνεχίσω με τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό και να κατακτήσω την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, αυτός εξάλλου είναι και ο στόχος μου.”

– Η εικόνα που έχεις σχηματίσει για το χώρο αυτό; Έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο;

“Σιγά σιγά το γυναικείο ποδόσφαιρο αναπτύσσεται αλλά οι προσπάθειες που γίνονται από τους αρμόδιους δεν είναι αρκετές ώστε να φθάσουμε στο επίπεδο του εξωτερικού. Ευελπιστώ να έρθουν καλύτερες μέρες για το άθλημα αυτό και να μην μένουμε μόνο στα ευχολόγια.”

– Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες και τι όνειρα έχεις Χαρά;

“Φέτος πρωταρχικός μου στόχος είναι να πετύχω την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο τμήμα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Από εκεί πέρα όνειρο μου είναι να αγωνιστώ σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ μία καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις αθλήτριες χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.”

Το ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1.ΟΛΓΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ
2.ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΝΕΛΑΚΗ(ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
3.ΑΣΗΜΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
4.ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΜΠΑ
5.ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΗΣΣΑΒΑ
6.ΡΑΦΑΕΛΑ ΦΕΙΜ
7.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΝΤΖΕΒΙΔΟΥ
8.ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΙΣΤΟΦΙΔΟΥ
9.ΦΡΕΙΝΤΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ

ΜΕΣΟΙ
10.ΑΓΝΗ ΚΙΟΥΤΑΧΙΑΛΗ
11.ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ
12.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΟΥΣΚΑ
13.ΟΛΙΝΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ
14.ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΕΧΕΛΙΔΟΥ
15.ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ
16.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΛΧΑΛΛΑΡΙ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
17.ΧΑΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
18.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected