Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Χανιά – Πλατανιάς 1-2

GiakoumakisΤο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης προσέφερε πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που βρέθηκε στα Περιβόλια, με τον Πλατανιά να ανατρέπει το εις βάρος του 1-0 και να κερδίζει 1-2 τον ΑΟΧ.

Ο Πλατανιάς εξασφαλίζει κατά 99% την πρόκριση στην επόμενη φάση, εκτός και αν ο Ολυμπιακός χάσει από τη Σπάρτη, οπότε στην τριπλή ισοβαθμία προκριθούν οι Λάκωνες.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο ΑΟΧ που δεν είχε σχεδόν καμία ελπίδα πρόκρισης μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με το αυτογκολ του Γιακουμάκη στο 4′, μετά από κόρνερ του Δαμιανάκη. Ο Πλατανιάς πήρε τα ηνία στη συνέχεια και ο Γιακουμάκης εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ που πέτυχε νωρίτερα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 24′, μετά από ασίστ του Ντεβέσα. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι του ΑΟΧ, ο Ντίνας θα κάνει το 1-2 στο 27′, μετά από σέντρα του Ηλιάδη.

Λιγοστές οι ευκαιρίες στο υπόλοιπο ματς. Ειδικά στο β’μέρος όπου το θέαμα ήταν κακό με τον Πλατανιά να μην “φορτσάρει” ιδιαίτερα και τον ΑΟΧ να μην μπορεί…

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Μάνιας (88’ Μαργαρίτης), Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος (65’ Λύρας), Σταματής (57’ Ντούμος).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Πριντέτα, Γιορέντε, Ντεβέσα, Ηλιάδης (72’ Τσουράκης), Μενδρινός, Ντίνας (81’ Βαντερσον), Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ (68’ Γκνιάτιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected