Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (4ος όμιλος) Ηλυσιακός – Ατσαλένιος 1-3

ilysiakos-poa-archigoi-diaitites-

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ Εθνικής προκρίθηκε ο ΠΟΑ χάρη σε τρία γκολ του Τάσου Τριανταφύλλου στο γήπεδο Ζωγράφου στη νίκη με 1-3 επί του Ηλυσιακού. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Φλέγγα στο πρώτο μέρος, όμως ο έμπειρος επιθετικός του προσφυγικού σωματείου έβαλε την σφραγίδα του στη μεγάλη νίκη με ανατροπή.

Στην επόμενη φάση, ο ΠΟΑ θα φιλοξενήσει την Ρόδο στο Ατσαλένιο την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Η αναμέτρηση στο γήπεδο Ζωγράφου ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω έλλειψης γιατρού με το διαιτητικό τρίο να… “περιμένει” μισή ώρα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να υπογράψει ο ιατρός και να μπορέσουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, έκαναν ζέσταμα δύο φορές και τελικά ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΠΟΑ να ψάχνει τα πατήματα του και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr

Συνθέσεις 

Ηλυσιακός: Σηφάκης, Γραμμάτικας, Ρόππας (71′ Μάλτσι), Κωνσταντόπουλος, Παϊκόπουλος, Φλέγγας (64′ Σαμιώτης), Ρέββας, Τσίνιας, Ξαγοράρης, Γεωργακόπουλος, Κάλφας (74′ Βουτσιώτης)

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (68′ Σακλαμάκης), Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Σταθόγλου (68′ Μπουτσάκης), Πετράς, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Γενιτσαρίδης, Τριανταφύλλου (82′ Ντραγκόντι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected