Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παλεύει το super deal με Ζαϊρί!

3fcd8f90952a19354e6b0c4b58be99e3_LΗ χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και όπως είναι λογικό ακούγονται διάφορα ονόματα. Στα «στέκια» της Κάτω Αχαΐας ακούγεται έντονα το όνομα του Ζαουάντ Ζαϊρί ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το patragoal, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φέρεται πως είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της Αχαϊκής. Μάλιστα την επόμενη βδομάδα δεν αποκλείεται να γίνει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» ίσως προχωρήσει η περίπτωσή του. Κομβικά τα δύο επόμενα παιχνίδια στον σύλλογο της Αχαϊκής που περιμένουν και τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για να δουν τι κινήσεις μπορούν να κάνουν, αφού το οικονομικό πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

Ο Μαροκινός εξτρέμ, που είναι πλέον 34 ετών. Είναι 34 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει σημειώσει και έξι γκολ. Εκτός από τον Ολυμπιακό τη διετία 2009-2011, ο Αφρικανός έπαιξε και σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Σοσό, Αλ Ιτιχάντ, Μποαβίστα, Ναντ, Ανόρθωση, Αλ Νασρ.  Ακολούθησε η ερασιτεχνική ομάδα της Γαλλίας Monts d’Or Azergues Foot και πέρυσι η Ζάκυνθος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected