Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αλλαγές στο ΔΣ της Θύελλας Σταυρού!

θυελλα-σταυρου

 

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπακάλη στη νέα Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας, επέφερε ανακατατάξεις στο ΔΣ της Θύελλας Σταυρού.

Μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των “πρασίνων”, το ΔΣ αποφάσισε την αντικατάσταση του με τον Πέτρο Ρίστα (πρώτο επιλαχόντα από τις αρχαιρεσίες του καλοκαιριού) ενώ ομόφωνα αποφασίστηκε η τοποθέτηση του Γιάννη Μουρατίδη στη θέση του Προέδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ, στην έκτακτη συνεδρίαση του της 13-12-2016, έκανε δεκτή την από 12-12-2016 δήλωση παραίτησης του Δημητρίου Μπακάλη, από μέλος του Δ.Σ. και ειδικότερα από την θέση του Προέδρου αυτού, λόγω του ασυμβίβαστου της ιδιότητας του αυτής, με την τοποθέτηση του ως μέλους της νέας πειθαρχικής επιτροπής της ΄Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίσθηκε η αναπλήρωση στο Δ.Σ. του αποχωρούντος Δημητρίου Μπακάλη, από τον Πέτρο Ρίστα, πρώτο επιλαχόντα των αρχαιρεσιών-εκλογών του καλοκαιριού και ακολούθως έλαβε χώρα ανακατανομή των αξιωμάτων, με μοναδική μεταβολή την ομόφωνη τοποθέτηση στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ, του Ιωάννη Μουρατίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο Δημήτριο Μπακάλη, για την προσφορά του στο σωματείο, κατά το διάστημα παραμονής του στην Προεδρία αυτού και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ταυτόχρονα δε καλωσορίζει στη θέση του Προέδρου, τον Ιωάννη Μουρατίδη, στον οποίο εύχεται επίσης υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected