Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-2 (photos+vids)

alexandriamou_araxos170002

Εντυπωσιακό ματς στον Άραχο, σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα : τέσσερα γκολ, ευκαιρίες, θεαματικά τέρματα, γκρίνια, αντεγκλήσεις και πολλά πολλά άλλα!

Το τελικό αποτέλεσμα δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες καθώς η μεν Ποντιακή Νεολαία παραμένει πάντα σε κατάσταση…συναγερμού όσον αφορά την παραμονή, ο δε ΠΑΟΚ έχασε κι άλλος έδαφος από την κορυφή καθώς η διαφορά από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (αντίπαλος της ομάδας την επόμενη αγωνιστική) αυξήθηκε στους 9 βαθμούς.

Στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησαν τα αδέλφια Ευγένης και Παναγιώτης Κίτσας, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο αμφότεροι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, καθώς οι γηπεδούχοι διατήρησαν μέχρι και την ανάπαυλα το υπέρ τους σκορ.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, ενδεικτικό του ότι οι δύο ομάδες αγωνιζόταν με το άγχος για το αποτέλεσμα.

Στο 32′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση όταν ο Θανάσης Κίτσας έπιασε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαβάση.

Στο 36′ οι λιγοστοί φίλαθλοι των γηπεδούχων πανηγύρισαν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, το οποίο φέρει και τη σφραγίδα του σπεσιαλίστα Μάριου Αργυρόπουλου.

Ο νεαρός επιθετικός εκτέλεσε το φάουλ από τα 35 περίπου μέτρα, σημάδεψε το κέντρο της εστίας του Ευαγγελόπουλου, ο οποίος όμως δεν είχε καλή οπτική επαφή με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

δείτε το γκολ :

Στο 38′ το παιχνίδι διακόπηκε για 5 λεπτά περίπου, όταν οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μία υπόδειξη του βοηθού κ. Χαλατζιούκα ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Στο 41′ ο Κώστας Κίτσας βρέθηκε κοντά στο 1-1, η κεφαλιά του όμως κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιαβάση, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Η είσοδος του Ευγένη Κίτσα στο ματς, βελτίωσε σημαντικά την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ, ο οποίος άρχισε να πιέζει και κατάφερε με τη συμπλήρωση 50 λεπτών, να φέρει το ματς στα ίσια. Σκόρερ της ισοφάρισης ο Κώστας Κίτσας, ο οποίος, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ευγένη, βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας των Ποντίων και με κεφαλιά νίκησε τον Γιαβάση για το 1-1.

δείτε την ισοφάριση

Στο 58′ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 1-2 με τον Ευγένη Κίτσα, ο Γιαβάσης όμως είπε όχι στον έμπειρο επιθετικό, όμως το δεύτερο γκολ που έψαχνε ο “δικέφαλος” δεν άργησε να έρθει και συγκεκριμένα στο 67′ με σουτ του Καρατάσιου μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η ανατροπή ήταν γεγονός για τους Κυπελλούχους Ημαθίας, όμως αυτή δεν έμελλε να ολοκληρωθεί… Στο 75΄ο Μάριος Αργυρόπουλος και πάλι, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έφερε το ματς στα ίσια και ο ίδιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έφτασε τα 8 στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα υπόλοιπα 20 περίπου λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ πίεσε για το τρίτο γκολ ωστόσο δεν κατάφερε να αλλάξει το ρου της αναμέτρησης και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης, επισφράγισε το ισόπαλο 2-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπόσκος, Μπεκιαρίδης, Μπεκτάς, Μουράτι, Αραμπατζής (89′ Αργυρόπουλος Θ.), Καϊρακλίδης, Φεζουλάς, Αργυρόπουλος Μ., Καραπίττας, Μουταφίδης (90′ Νικολόπουλος).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κούκλας (90+1′ Κίτσας Λ.Π.), Τζέπης, Μπουκλάς Α., Καρατάσιος, Χατζηστεφάνου, Μπουκλάς Γ., Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Κ., Ασλάνογλου (68′ Κίτσας Π.), Κίτσας Θ. (46′ Κίτσας Ε.)

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected