Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακό ματς στον Κορυδαλλό!

Χωρίς τίτλοΣπουδαίο και συναρπαστικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος στον 4ο όμιλο έλαβε χώρα στον Κορυδαλλό εκεί που η Προοδευτική μέχρι το 90+1 ‘είχε το προβάδισμα με 3-1 στο σκορ, ωστόσο ο Άγιος Ιερόθεος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Προκόπη Σαγανά που βρίσκεται δίχτυα δυο φορές στο 90+2 και 90+3 γλύτωσε την ήττα, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 3-3.

Το ματς το οποίο έγινε στο γήπεδο του Κορυδαλλού παρακολούθησε αρκετές κόσμος ο οποίος έμεινε καθηλωμένος και σίγουρα μετά έξι τέρματα που σημειώθηκαν Θα έφυγε ευχαριστημένος για… Χριστούγεννα.

Ο Άγιος Ιερόθεος που για πέμπτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τις νίκες κατάφερε να γλυτώσει την ήττα που μέχρι το 89′ έμοιαζε βέβαιη, χάρις στην ποιότητα του Σαγανά, παραμένοντας στην 5η θέση με 19 βαθμούς.

Αντίθετα, η Προοδευτική για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε στην ισοπαλία όντας στη 9η Θέση με 13 βαθμούς όσους δηλαδή έχουν Ιάλυσος και θύελλα Ραφήνας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας-Βαcίλης Σπέρτος) Μπαντίκος, Τσαραούσης, Μύρκος, Ζίςηλας, Πατσατςόγλου, Θεοδωράκης, Πέππας (54′ Ξυγκάκης), Μπελέρης, Γκάίδατςής (68’Αριανούτσος), Λέκκας (87′ Ζελέκου), Κανελλόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κυρίτσης, Πολίτης (60′ Νιςάμης), Μανδύλης (68′ Μιχαλόπουλος), Δάρρας (46′ λ.τρ. Γούλας), Κωστούλας, Καραμέρης, Πανούcης, Σούφλας, Σαγανάς, Γκουτcούλας, Θανόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected