Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σαφώς βελτιωμένος ο Αστέρας

aster_ne_2Ο Αστέρας επιβεβαίωσε και στο ματς της 13ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (το τελευταίο πριν την εορταστική διακοπή) την αγωνιστική άνοδο του και τη σημαντική βελτίωση του.

Στο ισόπαλο 0-0 στην Πύλο με τον τοπικό Τσικλητήρα, όπου μετά το ισόπαλο 1-1 στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό, πήρε δυο σερί εκτός έδρας αποτελέσματα, που ήταν αντίστοιχα και τα πρώτα του για τη φετινή περίοδο.

* Η ομάδα της Αμαλιάδας έδειξε και πάλι ότι το τελευταίο διάστημα έκανε πραγματικά το νέο ξεκίνημα που ήθελε, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο! Όπως άλλωστε φάνηκε έμπρακτα και περίτρανα και στα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε τρεις δύσκολους αγώνες που προηγήθηκαν χρονικά (δυο πρωταθλήματος κι ένα κυπέλλου που μεσολάβησε)!

Και τώρα έγιναν τέσσερα τα ματς που συνεχίζει αήττητος, στα ισάριθμα πρώτα ματς του νέου τεχνικού Λάζαρου Σέμου (σε μια κίνηση που αυτή τη φορά φαίνεται ότι προσφέρει σημαντικά, όπως αντίστοιχα και του Βαγγέλη Αγγελή στη θέση του τεχνικού διευθυντή).

– Στο γήπεδο της Πύλου, η γηπεδούχος ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και σίγουρα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από το βαθμό που κέρδισε.

Αφού από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι “βυσσινί” έπαιξαν πολύ καλά, είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος (!) και θα μπορούσαν με λίγη τύχη να φύγουν και με το διπλό!

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliakokomia.gr

Συνθέσεις

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς (70′ Κωστής), Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Πύλιος, Κυριαζόπουλος (75′ Σβίγκος), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης (82′ Μεντούρ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος (76′ Παπουτσής), Κασάπης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Μπουζούρας, Μπράβος (84′ Μελετίδης), Μπαρμπαρούσης, Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (80′ Μητρόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected