Football League

Χανιά – Λαμία 0-3 (photos)

omo6Σε ρυθμό προπόνησης ο ΠΑΣ Λαμία νίκησε, πριν από λίγο, στα Περιβόλια την ομάδα των Χανίων με 3-0 και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής, έχοντας πίσω του τον Άρη και τον Απόλλωνα Σμύρνης με διαφορά 2β.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική αφού η Λαμιώτικη ομάδα ήταν με διαφορά ανώτερη και πήρε σχετικά άνετα το τρίποντο, χωρίς μάλιστα να κουραστεί ιδιαίτερα.

Είναι η 5η σερί νίκη για την πρωτοπόρου του πρωταθλήματος που παράλληλα διατηρεί το μηδέν στο παθητικό της για 6ο παιχνίδι! Θυμίζουμε ότι η μόνη μέχρι τώρα βαθμολογική απώλεια για τους Λαμιώτες ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αιγίνιο (0-0).

Μόλις στο 11’ ο Βάντερσον εκτέλεσε κόρνερ και ο Όμο με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η κυριαρχία της Λαμίας συνεχίστηκε και στο 34’ μετά από συνεργασία του Ντουρμισάι με τον Βασιλόγιαννη ο τελευταίος με υποδειγματικό σουτ πλασέ, διπλασίασε τη διαφορά «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.

Στην επανάληψη τα Χανιά προσπάθησαν στο ξεκίνημα να μπουν πάλι στο ματς και είχαν δύο αξιόλογες προσπάθειες με τους Σταματή (48’) και Αποστολόπουλο (56’).

Όμως στο 58’ ο Μπλάζιτς έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Ντουρμισάι κι αυτός ψύχραιμα νίκησε τον Αθανασίου γράφοντας το 0-3 και ουσιαστικά η συνέχεια του παιχνιδιού αποκτά τον χαρακτήρα της τυπικής διαδικασίας.

Συνθέσεις

Χανιά : Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης (72’ Ζόρο), Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (46’ Σταματής), Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος (24’ λ.τρ. Βαρούχας)

Λαμία: Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης, Αναστασιάδης, Όμο, Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης (46’ Μπλάζιτς), Ντουρμισάι (74’ Τσούκαλος), Αυγενικού (63’ Καραγιάννης), Βάντερσον.

περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected