Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιχμηρές δηλώσεις του Ημαθιώτη Μπάμπη Πετράκου : «Όσοι έχετε φορέσει σορτσάκι καταλαβαίνετε τι εννοώ!»

0261633f8d339c84a14344feb450adf9_LΑλήθειες είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νίκης ε την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Μπάμπης Πετράκος.

Όπως αναφέρει το magnesiasports.gr, ο αμυντικός μέσος της βολιώτικης ομάδας έκανε λόγο για τον κακό, όπως τον χαρακτήρισε, αγωνιστικό χώρο του Π. Μαγουλάς, που αδικεί κι αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας αδικεί, όπως κάθε φορά που παίζουμε σε κακό αγωνιστικό χώρο. Θέλω να σταθώ στη φάση του Γιώργου Νικλητσιώτη στο δεύτερο ημίχρονο, που θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Δεν είναι κακή η ποιότητα του ποδοσφαιριστή, είναι κακό το γήπεδο. Να το ξέρετε. Γιατί, αν ήταν καλό το γήπεδο, θα είχε τελειώσει τη φάση. Ξέρω τον Γιώργο, τον βλέπω σε κάθε προπόνηση. Και στην προπόνηση εκεί πηγαίνουν (σ.σ. τα σουτ), καθώς προπονούμαστε σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Να ξέρετε, αν έχετε φορέσει σορτσάκι και έχετε παίξει ποδόσφαιρο, ότι είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους.

Όσο για το παιχνίδι, ήταν ένα δυνατό ματς, που κρίθηκε στις μονομαχίες. Είχαμε ευκαιρίες, είχε και ο αντίπαλος, αλλά νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και το δικαιούμαστε. Κάθε φορά που παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο νομίζω ότι αντιδρούμε καλά. Καλές γιορτές σε όλους».

error: Protected