Κατηγορίες
Super League 1

Εφημερίδα από τα Χανιά τον στέλνει στον Πλατανιά!

MaragosΣε συμφωνία με τον Στέλιο Μαραγκό ο οποίος τη χρονιά της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής της ομάδας έχει έρθει ο Πλατανιάς σύμφωνα με τα σημερινά “Χανιώτικα Νέα”.

Ειδικότερα, όπως σε τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο 28χρονος αμυντικός μέσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βέροια στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία δυόμισι χρόνια και θα κατηφορίσει εκ νέου για τα Χανιά προκειμένου να βοηθήσει τον Πλατανιά από τον ερχόμενο Ιανουάριο κι έπειτα.

Ο Μαραγκός, που έχει κάνει πολύ καλές σεζόν τα τελευταία χρόνια τόσο με την Βέροια όσο και προηγουμένως με την Κέρκυρα, έχει παίξει φέτος σε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. Ο λόγος που λογικά δεν συνεχίζει στη Βέροια είναι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση της μεταγραφής, εφόσον αυτή πιστοποιηθεί και επίσημα, θα αποδειχτεί ότι η ενίσχυση του Πλατανιά δεν αφορά μόνο το χώρο της επίθεσης αλλά θα είναι γενικότερη με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected