Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βούιξε ο τόπος για την πρώτη μεταγραφή!

Victor-Lindelof-671762Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Λίντελεφ απ’ την Μπενφίκα έναντι 45.000.000 ευρώ!

Μεταγραφικό ντεμαράζ απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με πορτογαλικά και βρετανικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τους “Κόκκινους Διαβόλους” κινούνται την απόκτηση των Βίκτορ Λίντελεφ και Αντουάν Γκριεζμάν απ’ την Μπενφίκα και την Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Αρχικά, σύμφωνα με το sport24.gr, η αγγλική ομάδα βρίσκεται μία “ανάσα” απ’ την απόκτηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού των “Αετών της Λισαβόνας” έναντι 45.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ο αγώνας της Μπενφίκα με τη Ρίο Άβε θα είναι ο τελευταίος για τον Λίντελεφ με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, αφού πρόκειται να μετακομίσει στο “Ολντ Τράφορντ” απ’ την 1η Ιανουαρίου.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο του Λίντελεφ, θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ ο ίδιος αναμένεται να “καρπωθεί” περίπου 4.500.000 ευρώ ετησίως. Η μεταγραφή είναι ιδιαίτερα προχωρημένη, αφού την περασμένη Δευτέρα (19/12) ο πρόεδρος της Μπενφίκα μαζί με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες, ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ προκειμένου να ολοκληρώσουν το deal.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected