Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ανακοινώνουν Άντρις και Πόζογλου τα “Λιοντάρια”, αποχαιρετούν δύο

fbaff9e796085f274fad11729791f15a_LΤη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Πανσερραϊκός και πρόκειται για τον Στέφαν Άντριτς.

Σύμφωνα με το FL News, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Σουμαντίγια 1903 από την αρχή της σεζόν, μετρώντας πέντε συμμετοχές. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ραντνίσκι, η οποία υποβιβάστηκε το περασμένο καλοκαίρι λόγω χρεών, ενώ σε αυτή αγωνιζόταν και ο Ντούσαν Στέβιτς.

Θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου και είναι αριστεροπόδαρος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Διαθέτει ταχύτητα και καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ είναι καλός και στις εκτελέσεις φάουλ. Η μητέρα του Άντριτς κατάγεται από τα Σκόπια κι έτσι ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια με την εθνική Ελπίδων των Σκοπίων.

Χωρίς τίτλο

Την πρώτη του προπόνηση στον Πανσερραϊκό αναμένεται να κάνει την Πέμπτη (29/12) ο Στέλιος Πόζογλου, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News.

Η διοίκηση των «λιονταριών» έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Πόζογλου στην αρχή της σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Καρμιώτισσα στην Κύπρο, ωστόσο δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Κι επειδή, δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες στην Τούμπα, αποφασίστηκε να παίξει ως το τέλος της σεζόν στον Πανσερραϊκό.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τον περιμένει στην προπόνηση της Πέμπτης (29/12), προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Σερραίων. Ακόμα αναμένονται να επιστρέψουν και οι Τάντιτς, Στέβιτς, που είχαν μια έξτρα μέρα άδειας, ενώ ως την Παρασκευή αναμένονται να ενσωματωθούν και οι Γάλλοι, Ντουπρέ κα Μαφουτά.

Ηδη προπονήσεις με τα «λιοντάρια» κάνει ο Δημήτρης Γκούρτσας, ενώ ο Στέφαν Άντριτς θα βρεθεί στις Σέρρες μετά την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να δοκιμαστεί.

153acf2b9269cdc89d968d9466fc37e1_L

Τέλος οι Μαφουτά και Ντουμπρέ

Παρελθόν πρόκειται να αποτελέσουν τις προσεχείς ημέρες σύμφωνα με δημοσίευμα του flnews.gr οι δυο Γάλλοι, ο Λουί Μαφουτά και ο Άντονι Ντουμπρέ.

Ο 22χρονος πορτιέρο και ο συνομήλικός του επιθετικός (8 συμμετοχές, 1 γκολ) όλα δείχνουν ότι θα αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη, καθώς σύντομα τα συμβόλαιά τους θα λυθούν κοινή συναινέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected