Διάφορα

Αναστασία Αγγελίδου : Η πολυπράγμων ποδοσφαιρίστρια μιλά για όλους και για όλα! (photos)

DSC05551-1Στον Θεόφιλο Ηλιάδη και στο e-ptolemeos.gr μίλησε η Αναστασία Αγγελίδου, ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ Κοζάνης αλλά και πολυπράγμων όσον αφορά τις προσωπικές της δραστηριότητες.

Αναλυτικά η συνέντευξη :

Ερ.: Πες μας λίγα λόγια για σένα. Ποια είναι η Αναστασία Αγγελίδου;

Α.Α.:  Είμαι 21 χρονών, ασχολήθηκα με τη νοσηλευτική και δούλεψα ένα χρόνο στο νοσοκομείο της Κοζάνης, στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη κομμωτική και τώρα πηγαίνω στο ΕΠΑΛ στη Κοζάνη για 3η ειδικότητα, αυτή  του μηχανολόγου.

Ερ.: Πόσο καιρό ασχολείσαι με  τον αθλητισμό και πως αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτόν;

15730867_696362027209156_2096574163_nΑ.Α.: Στα γήπεδα είμαι από 7 χρονών μιας και ο μπαμπάς μου έπαιζε ποδόσφαιρο με έπαιρνε πάντα μαζί του και μου κόλλησε το μικρόβιο για αυτό.

Στα 13 μου ασχολήθηκα και με το στίβο και ειδικά τα 3 χρόνια που ήμουν και στο αθλητικό γυμνάσιο έκανα αντοχή και τρέξιμο. Παράλληλα με το στίβο ήμουν και στο μπάσκετ στον Αρίωνα και τον Απόλλωνα και όλα αυτά πάντα μαζί με το ποδόσφαιρο.

Λίγο μετά όμως ήρθε ένα χειρουργείο και εκεί μου είπαν να διαλέξω και η απόφαση φυσικά ήταν πολύ εύκολη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Γιατί όταν ασχολείσαι με 3 αθλήματα ταυτόχρονα, σχεδόν κάθε μέρα και σε διαφορετικά γήπεδο, λογικό είναι να πάθουν κάτι τα πόδια σου. Έτσι έκανα εγχείρηση μηνίσκου, είχα χονδροπάθεια στα γόνατο και επίσης είχα τραυματισμένο χιαστό και. Αρκετά δηλαδή. (γέλια)

Έμεινα για αρκετό καιρό εκτός, αλλά και μόνο στην ιδέα ότι θα σταματούσα το ποδόσφαιρο αρρώσταινα.

Σε αυτή τη συγκυρία όμως είχα την στήριξη του πατέρα μου, ο οποίος καταλάβαινε την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο αλλά πάντα μου έλεγε να προσέχω την υγεία μου.

Αλλά για μένα και αν γίνει πάνω από όλα είναι το ποδόσφαιρο. Δεν σταματάω εύκολα ότι και αν γίνει.

η συνέχεια ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected