Κατηγορίες
Basket - Διάφορα

Σε ματς βγαλμένο από το NBA, «Simparts Γαβριηλίδη» – «Ανταλλακτικά Φωτιάδη» 59-51

15784937_695203520656836_1009206235_oΜπροστά σε 3.000 περίπου θεατές στο ΔΑΚ “Βικέλας”, οι περισσότεροι πελάτες των εταιριών “Simparts” και “Ανταλλακτικά Φωτιάδης”, που παραληρούσαν σε κάθε άστοχο σουτ, η ομάδα του Σίμου Γαβριηλίδη επικράτησε με σκορ 59-51 αυτής του Αντώνη Φωτιάδη.

Το παιχνίδι είχε εντυπωσιακό ρυθμό, λογικό βεβαίως καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων προερχόταν από μια δεκαετία συνεχόμενης γυμναστικής και προετοιμασίας. Χαρακτηριστικό είναι πως τα τρίποντα έπεφταν βροχή, εκτός στόχου όμως με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που κρατούσε τα στατιστικά να παραιτηθεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Αντώνη Φωτιάδη ζήτησε από τους αντιπάλους να παίξουν στο μισό γήπεδο αλλά το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό και έτσι κλήθηκαν τρία ασθενοφόρα από τις ισάριθμες πόλεις της Ημαθίας.

Ο Σίμος Γαβριηλίδης έδωσε τεράστιο κίνητρο στους παίκτες του (σύμφωνα με πληροφορίες τους έταξε από ένα βυτίο λάδι) ενώ στους δύο γιους του που αγωνίστηκαν με τους αντιπάλους, υπήρξε πάντα ο κίνδυνος να αποκληρωθούν σε περίπτωση νίκης. Η ομάδα της Simparts είχε έναν Λέφα σε δαιμονιώδη φόρμα (adidas σύμφωνα με πληροφορίες) ενώ ο Τρομπούκης συμμετείχε στο highlight του αγώνα, που προσπάθησε με άλμα δύο μέτρων να κόψει τον Φωτιάδη, ο οποίος όμως έσπασε τη μέση δύο φορές στον αέρα και πέτυχε το καλάθι του αιώνα.

δείτε το στιγμιότυπο :

15817930_695204503990071_285245993_o

Τελικό αποτελέσματα 59-51, με τον Φωτιάδη να προσπαθεί στο τέλος να μειώσει το σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα κι αυτό γιατί οι μεταγραφές των Καπνά και Γκανά (παρά το γεγονός πως κόστισαν πάνω από 3 εκατομμύρια) δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Σπουδαία εμφάνιση από τους Ταγγίδη (σκέπασε τα καλάθια με μια κουβέρτα) και Χριστοφορίδη (κέρβερος) ενώ ο Λαβασίδης ήταν το κρυφό χαρτί από πλευράς Φωτιάδη, αλλά τόσο κρυφό που δεν φάνηκε ούτε με μαγνητική….

Τέλος, 50-50 ήταν η διαιτησία του Θωμά Τούσα, που έδωσε όλα τα σπόρια στην πλευρά της Simparts (ας έκανε κι αλλιώς…), με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Αντώνη Φωτιάδη, ο οποίος δέχτηκε 23 τεχνικές ποινές.

Και του χρόνου με υγεία!

Συνθέσεις

Ανταλλακτικά Φωτιάδης : Φωτιάδης, Καπνάς, Λαβασίδης, Γκανάς, Γαβριηλίδης Αργύρης, Γαβριηλίδης Κώστας

Simparts : Γαβριηλίδης Σίμος, Ταγγιδης, Χριστοφορίδης, Λέφας, Τρομπούκης

περισσότερες φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected