Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

48 τμήματα, 19 σύλλογοι, 800 παιδιά στο 4o Πρωτοχρονιάτικο Acadimies Golden Cup

4o_golden_cup_posterΔύο μέρες απομένουν για την έναρξη του 4ου Πρωτοχρονιάτικου Τουρνουά «Acadimies Golden Cup», που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 4 ως τις 7 Ιανουαρίου 2017 στα αθλητικά κέντρα ΑΟ Λέοντες και Μακεδονικού.

Τα πάντα είναι πλέον έτοιμα για τη διεξαγωγή του μεγάλου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου κι η οργανωτική επιτροπή του ΟΑΣΠΕ εστιάζει την προσοχή της σε κάθε λεπτομέρεια.
Προστέθηκαν οι τελευταίες πινελιές και πλέον τα αθλητικά κέντρα είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν εκατοντάδες κόσμου, και περισσότερους από 800 νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την ευχή όλων για μία άρτια κι επιτυχημένη εκδήλωση.

Θυμίζουμε ότι το τουρνουά διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Παύλου Μελά κι άλλων σημαντικών φορέων.

Πρόκειται για ένα μεγάλο τουρνουά Ακαδημιών με τη συμμετοχή 19 συλλόγων, 48 τμημάτων υποδομής και 800 παιδιών, γεννημένα από το 2002 ως και το 2012, τα οποία αναμένεται να δώσουν περισσότερους από 100 αγώνες.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στις κατηγορίες Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ 2006, Τζούνιορ 2007, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι είναι οι εξής:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Αρης, Toumba FC, ΠΑΟΚ Ladies Academy, Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΟ Καππαδοκών (Αλεξανδρούπολη), Αγία Άννα (Βόλος), ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (Μπέμπηδες Δράμας), ΑΕΚ Καρυώτισσας (Πέλλα), Λύκοι FC, ΑΟ Λέοντες, Νίκη Ευκαρπίας, Ακρίτες Συκεών, Ατέρμων (Κιλκίς), Ακαδημία Νεάπολης Vierinha, Αίας Εύοσμου, Κισσός Χορτιάτη, ΑΟ Πρωτέας, ΑΕ Ευόσμου.

«Στόχος του τουρνουά, αυτής της μεγάλης γιορτής του παιδικού ποδοσφαίρου με ομάδες της Θεσσαλονίκης, της Αλεξανδρούπολης, της Δράμας, του Βόλου, της Πέλλας και του Κιλκίς, είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλα αυτά τα παιδιά να χαρούν το άθλημα και να ανταγωνιστούν σε υγιή πλαίσια.

Τα τουρνουά «Acadimies Golden Cup» έχουν γίνει θεσμός, και κάθε χρόνο διοργανώνονται με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες. Οι διοργανώσεις προβάλλουν την πόλη της Θεσσαλονίκης, τις ακαδημίες που συμμετέχουν και το ευ αγωνίζεσθαι», επεσήμανε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Δώρα Ιωακειμίδου, και συνέχισε:

«Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης στις εγκαταστάσεις του ΑΟ Λέοντες και του Μακεδονικού να παρακολουθήσουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου και να επικροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, χαρά κι αθλητικό πνεύμα», κατέληξε.

Οι αγώνες αρχίζουν την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου 7/1 με την τελετή λήξης και τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους διακριθέντες!

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, καθώς κι όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Τα τμήματα ανά κατηγορία που θα αγωνιστούν είναι τα εξής:

ΠΑΙΔΩΝ 2002 -2003 (30΄Χ2) 11Χ11
Toumba FC (1)
Toumba FC (2)
ΠΑΟΚ Ladies Academy
Κισσός Χορτιάτη
ΑΟ Καππαδοκών
Αγία Άννα Βόλος
ΑΟ Πρωτέας
ΑΕ Ευόσμου
ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2004 -2005 (30΄Χ2) 9Χ9
Toumba FC
ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (Μπέμπηδες) (1)
ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (Μπέμπηδες) (2)
ΑΕΚ Καρυώτισσας
ΠΑΟΚ Ladies Academy
ΑΟ Καππαδοκών
Lykoi FC
Απόλλων Καλαμαριάς
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2006 -(25΄Χ2) 9Χ9
Toumba FC (1)
ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (Μπέμπηδες) (1)
ΠΑΟΚ Ladies Academy
Απόλλων Καλαμαριάς
ΑΟ Πρωτέας
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΑΟ Καππαδοκών
ΠΑΕ Αρης
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2007 (25΄Χ2) 8Χ8
Toumba FC
ΑΟ Λέοντες
Νίκη Ευκαρπίας
ΑΟ Πρωτέας
Ακρίτες Συκεών
Ατέρμων Κιλκίς (1)
ΑΕ Ευόσμου
Ατέρμων Κιλκίς (2)
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2008 -2009 (25΄Χ2) 7Χ7
Toumba FC
ΠΑΟΚ Ladies Academy
Απόλλων Καλαμαριάς
ΑΟ Λέοντες
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ακ. Νεάπολης Vierinha
Αίας Εύοσμου –
Νίκη Ευκαρπίας
BAMBINI 2010 – 2011 (20΄Χ2) 6Χ6
Toumba FC
Απόλλων Καλαμαριάς
ΑΟ Λέοντες
Νίκη Ευκαρπίας
Lykoi FC
ΑΕ Ευόσμου
Ατέρμων Κιλκίς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected