Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι μεταγραφές που ανεβάζουν κι άλλο το επίπεδο και ο 19χρονος που ξεχωρίζει στα δοκιμαστικά

apollon158Ο Απόλλων Λάρισας φροντίζει για την ενδυνάμωση του ρόστερ του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Μετά την αποχώρηση των Γεωργίου και Καμπλιώνη, ο «Ιστορικός» έκλεισε τρεις μεταγραφές, με τις δύο να έχουν ολοκληρωθεί ενώ η τρίτη να αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με το rockngoal, πρόκειται για τους Πλάτωνα Καρακατσάνη, Άγγελο Μηνά και Κωστα Σκούπρα. Οι δύο πρώτοι αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο τρίτος στην άμυνα, γνωστός για την ποδοσφαιρική του αξία και τη γνώση της κατηγορίας με τη φανέλα του Τυρνάβου, αλλά και της ΑΕΛ, επί προεδρίας Βαγγέλη Πλεξίδα, ενώ είναι και Λαρισαίος.

Ο Πλάτωνας Καρακατσάνης, γεννημένος στις 07/02/1985, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό χαφ και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει περάσει από πολλές δυνατές ομάδες, όπως την ΑΕΛ, την Ξάνθη, την Κοζάνη, τη Βέροια, την Κέρκυρα, τον ΟΦΗ, τον Αιγινιακό, τον Αγροτικό Αστέρα και μέχρι τώρα ήταν στον Λαγκαδά (1ος όμιλος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας).

Ο Άγγελος Μηνάς, που γεννήθηκε στις 11/10/1990, έχει αγωνισθεί στον Θεσπρωτό και στη Δόξα Γαρδικίου, ενώ ο Κώστας Σκούπρας (16 Απριλίου 1988) ξεκίνησε από τη Νίκη Τυρνάβου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Τύρναβο. Το καλοκαίρι του 2012 βρέθηκε στο ρόστερ της ΑΕΛ, ενώ τον Ιούλιο του 2013 επέστρεψε στον Τύρναβο. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στα Τρίκαλα, ακολούθως το καλοκαίρι του 2015 στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου τον Σεπτέμβριο του 2015, σταμάτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έπειτα αγωνίσθηκε στη Νάξο και αναμένεται να «κλείσει» στον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα στην οποία επιστρέφει και στην ηλικία των 29 ετών, αναμένεται να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό με την εμπειρία του.

Εν τω μεταξύ, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δοκίμασε 19χρονο κεντρικό αμυντικό, τον Γιάννη Μπέτσκα, που αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντέρμπεου Κορυτσάς και αν πείσει ενδέχεται να υπογράψει.

Όπως φαίνεται, ο πρόεδρος των «κυανολεύκων», Παναγιώτης Μαντζανάς, θέλει η ομάδα του να εμφανιστεί πανέτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με απαρχή τον δύσκολο αγώνα με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, την ερχόμενη Κυριακή, 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, ενώ ακολουθεί και το θεσσαλικό «ντέρμπι» με τη Νίκη Βόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected