Κατηγορίες
Super League 1

Κέρκυρα – Ατρόμητος 1-1

C1VHc9AW8AEPguJΣτο βούρκο της Κέρκυρας, η τοπική ομάδα έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της Τετάρτης για την 1η αγωνιστική. Και τα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι μεν γηπεδούχοι συνεχίζουν να αγνοούν το τρίποντο για πέντε αγωνιστικές και έτσι ακόμα… φλερτάρουν με τις θέσεις υποβιβασμού, οι δε φιλοξενούμενοι για τρίτο αγώνα δεν κέρδισαν και έμειναν μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν… όλο το ματς, καθώς σημειώθηκαν και τα δύο γκολ του ματς. Στο 5’ η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με τον Κόντο (είχε σημειώσει και δύο γκολ στις προηγούμενες δύο συναντήσεις των ομάδων πριν από δύο χρόνια), ενώ στο 9’ ο Λε Ταλέκ ισοφάρισε με πλασέ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες με τον Σπίνουλα και τον Λε Ταλέκ, αλλά οι τερματοφύλακες δεν νικήθηκαν.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

Κέρκυρα : Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Ζαραδούκας (51’ Γκόμες), Νίκιτς (46’ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Γεωργίου, Κόντος, Ζορμπάς (85’ Ντουάλα), Τουράμ.

Ατρόμητος : Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης (83’ Μπίτολο), Μπάγκα, Κεϊτά (71’ Κυριακίδης), Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο (59’ Πλατέλλας), Λε Ταλέκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected