Κατηγορίες
Super League 1

Έφυγαν με…κουλούρια από την Πλατεία!

Χωρίς τίτλοΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ανσαριφάρντ, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Τζημόπουλου στο 79’.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο 20λεπτο, κλείνοντας στο δικό του μισό τον ΠΑΣ και με κινητήριους μοχλούς τους Μπεν και Μασούντ δημιούργησαν κινδύνους στα καρέ του Πασχαλάκη. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 43’, με τον Μασούντ να «σερβίρει» και τον Ανσαριφάρντ να εκτελεί για τον 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Γιάννη Πετράκη, έδωσαν φρεσκάδα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι σκόραραν με τον Τζημόπουλο και κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από την Αθήνα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (68′ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81′ Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (68′ Γιάκος), Ακόστα (62′ Βιδάλ), Μαμπουλού (75′ Ναδάλες), Ζάιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected