Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ούτε η Πιερία παίζει μπάλα ούτε η Θεσσαλονίκη!

1611Μετά τους νομούς Φλώρινας, Κοζάνης και Πέλλας, ήρθε η σειρά της ΕΠΣ Μακεδονίας αλλά και της ΕΠΣ Πιερίας, να εκδώσουν ανακοινώσεις με τις οποίες αναβάλλουν τα πρωταθλήματα τους για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πιερίας :

“Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένοι αγώνες για τα πρωταθλήματα Α’ , Β’ και Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο 07 και την Κυριακή 08-01-2017 αναβάλλονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το πρόγραμμα θα συνεχισθεί 14 & 15-01-2017 με την 16η αγωνιστική της Α’ και Β’ κατηγορίας και την 13η της Γ’ κατηγορίας”

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας :

“Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες ΑΝΔΡΩΝ όλων των κατηγοριών (Α1, Α’, Β’ και Γ’) που ήταν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν το συγκεκριμένο διήμερο στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 14 – 15 Ιανουαρίου 2017 θα προγραμματιστούν να διεξαχθούν εκ νέου οι ίδιοι αγώνες, δηλαδή η 19η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η 17η αγωνιστική της Α’, η 14η αγωνιστική της Β’ και η 10η αγωνιστική της Γ’.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected