Γ Εθνική / Τοπικά

Δύσκολη η διεξαγωγή αγώνων Γ Εθνικής σε τρία γήπεδα της Πιερίας! (photos)

15965184_1498694730160478_4740670342667022785_nΤρία από τα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων της Πιερίας είναι προγραμματισμένα να γίνουν στην Πιερία την ερχόμενη Κυριακή και βάση του προγράμματος της 15ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα όμως με την εικόνα των γηπέδων στην Πιερία, ο αγωνιστικός χώρος ενδείκνυται για …χιονοπόλεμο, τσουλήθρα, πατινάζ και όλα τα συναφή, χωρίς όμως να δείχνει φιλόξενος και ιδανικός για αγώνες ποδοσφαίρου.

Και είναι σίγουρο ότι και να βγάλει ήλιο τις επόμενες ημέρες και να λιώσουν οι εκατοντάδες τόνοι χιονιού που έχουν πέσει σε κάθε γήπεδο, ο αγωνιστικός χώρος δε θα προσφέρεται και πάλι για ποδόσφαιρο αφού με το πέρασμα του χρόνου ο αγώνας, θα μετατραπεί σε …λασπομαχία!

Τα παιχνίδια στην Πιερία: Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Καραϊσκάκης και Πιερικός – Αστέρας Πετριτή, ενώ ο Διαγόρας Σεβαστής θα ταξιδέψει (και δε ξέρουμε με τι ταλαιπωρία θα καταφέρει να φτάσει) στη Φιλιππιάδα της Ηπείρου για να αγωνιστεί με τον τοπικό Εθνικό!

Σκεφτείτε όμως και την ταλαιπωρία των τριών ομάδων της Ηπείρου και των Ιονίων νήσων, που θα ταξιδέψουν στην Πιερία για να αγωνιστούν με αυτές της περιοχής! Οπότε …θολό το ενδεχόμενο της πραγματοποίησης των αγώνων.

Ίδωμεν όμως! Στην Ελλάδα ζούμε και όλα μπορεί να συμβούν!

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 15:00
Απόλλων Λάρισας – Νίκη Βόλου
Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης
Εθνικός Φιλιππιάδας – Διαγόρας Σεβαστής
Αμβρακία Κωστακιών – Ένωση Απολλώνιου/ Ιστιαίας
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Καραϊσκάκης
Πιερικός – Αστέρας Πετριτή
Ρήγας Φεραίος – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου
Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός

δείτε φωτογραφίες από τα γήπεδα στο Pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected