Football League

Η κατάσταση των γηπέδων σε Σέρρες και Εύοσμο λίγο πριν την έναρξη

6f7b91a1093f1403ccab6eaa82660848_LΣύμφωνα με εικόνα του δημοτικού σταδίου Σερρών λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη σέντρα του αγώνα Πανσερραϊκός – Λαμία, η αναβολή αποτελεί μονόδρομο.

Σύμφωνα με το FL News, ο αγωνιστικός χώρος παραμένει καλυμμένος με χιόνι, ενώ σε μερικά σημεία υπάρχει πάγος και ο διαιτητής Μπουρμασόπουλος αναμένεται να προχωρήσει στην αναβολή της αναμέτρησης.

Πάντως, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός μέσω της σελίδας της στο facebook, κάνει… έκκληση για σεσουάρ και μπαλαντέζες, μήπως και λιώσει το χιόνι.

Αναλυτικά :

«Ζητούνται 1500 σεσουάρ και 300 μπαλαντέζες μπας και καταφέρουμε να λιώσουμε τον πάγο μέχρι τις 15:00 #δεν_θέλει_ο_θεός_να_μας_δείξει_η_ΕΡΤ».

Χωρίς τίτλο

Στο «Δ. Κοντικάκης» βρίσκονται και πάλι οι αποστολές του Αγροτικού Αστέρα και του Άρη, όπως και οι διαιτητές, αλλά δύσκολα θα ληφθεί απόφαση για να γίνει το παιχνίδι.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πραγματοποίησε αυτοψία του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το Σάββατο, αλλά και πάλι κρύβει κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Αγροτικό Αστέρα, ο έλεγχος στον αγωνιστικό χώρο θα επαναληφθεί στις 14:00 και στη συνέχεια θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected