Κατηγορίες
Basket

Ο τυχερός της πίτας του ΑΟΚ Βέροιας και το ευχαριστήριο της διοίκησης στο “Αγρόκτημα Καψάλης”! (photos)

DSCN9940Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/1) στο “Αγρόκτημα Καψάλης”, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ανδρικού τμήματος του ΑΟΚ Βέροιας.

Σύσσωμο το ΔΣ, το προπονητικό τιμ, οι αθλητές του συλλόγου αλλά και οι μεγάλοι χορηγοί Σίμος Γαβριηλίδης και Αντώνης Φωτιάδης, απόλαυσαν ένα εξαιρετικό γεύμα που πρόσφερε το “Hotel Kapsalis”, με το πάντα εξυπηρετικό σέρβις, το οποίο κάνει να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κωστής Γκεκόπουλος, ο οποίος παρά το γεγονός πως κατέφθασε τελευταίος ήταν τελικά και ο κάτοχος του φλουριού, το οποίο του απέφερε ένα κρασί και ένα MP4 player, προσφορά της εταιρίας “Simparts” του Σίμου Γαβριηλίδη!

Η βραδιά έκλεισε με φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν και με τα απαραίτητα…πειράγματα, ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος του πρωταθλήματος, με την ευχή να έχει την αίσια κατάληξη και την πολυπόθητη άνοδο στη Γ Εθνική.

δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή βραδιά :

Ανακοίνωση του ΑΟΚ Βέροιας :

Η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους επιτελείς του “Αγροκτήματος Καψάλης” για την προσφορά του σημερινού γεύματος στην ομάδα μας. Ευχόμαστε πολλές και καλές δουλειές αλλά και σημαντικές επιχειρηματικές επιτυχίες στο μέλλον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected