Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Πρόκριση στα πέναλτι για την Εθνική! (photos)

eth-u18-latvia3Αν και ήταν ανώτερη της Εσθονίας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Εθνική Νέων κατάφερε στην διαδικασία των πέναλτι να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της και με σκορ 8-7 (0-0 στην κανονική διάρκεια) να προκριθεί στον ημιτελικό του 29ου τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας δήλωσε: «Είχαμε ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας, παίζαμε τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο, χάσαμε αμέτρητες ευκαιρίες και είναι από τα παιχνίδια που κάνεις τα πάντα και η μπάλα δε θέλει να μπει στα δίχτυα του αντιπάλου.

Θα ήταν κρίμα από τον Θεό να μην περάσουμε στα ημιτελικά και νομίζω ότι τα παιδιά πήραν την πρόκριση που άξιζαν. Τώρα έχουμε στόχο να περάσουμε στον τελικό γιατί πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και τα παιδιά αφομοιώνουν αυτά που θέλουμε και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλους».

Μετά το τέλος του ματς απονεμήθηκε ο τίτλος του MVP στον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και της Εθνικής, Δημήτρη Νταλακούρα και του δόθηκε αναμνηστική φανέλα του τουρνουά.

Συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ: Βουτσελάς, Μπούσης, Δημητρίου (46′ Παπαδογιωργάκης), Μανωλάκης, Νταλακούρας, Τάμπας, Χατζηδίμπας, Τσίγκος (46′ Χατζηστραβός), Καμπετσής, Κωστανάσιος, Τζοβάρας.

Εσθονία: Ιζατσένκο, Κιπστς, Λιτβίνσκις, Πέλτσις, Σαβτσένκο, Σολοβέιτσικς, Τσούνταρς, Πετούνοβς, Σαβέλιεβς, Γκρίνμπεργκς, Ρέγκτζα (77′ Σμούλκο).

περισσότερες φωτογραφίες στο football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected