Super League 1

Με ανατροπή η Ξάνθη και πιο έντονο το ευρωπαϊκό όνειρο!

kouros-665x363Η Ξάνθη… βαρέθηκε να κερδίζει κανονικά και αυτή τη φορά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, πραγματοποιώντας ανατροπή απέναντι στον Ηρακλή, εντός έδρας, για την 16η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο “Γηραιός” άνοιξε το σκορ από νωρίς, αλλά οι γηπεδούχοι με εκπληκτικό τον Τριάδη κέρδισαν με 3-1, πέρασαν στη δεύτερη θέση μετά την ήττα του Πανιωνίου και το Ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται γι’ αυτούς.

Οι Ξανθιώτες κατάφεραν να κερδίσουν ακόμα ένα παιχνίδι και κόντρα στον Ηρακλή που στεκόταν καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πλέον βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας, με τρεις περισσότερους από τον Πανιώνιο που έχασε νωρίτερα από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ : Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνιές (Κώστας 87′), Σολτάνι (Λάζιτς 58′), Καμαρά, Βασιλακάκης (Ράνος 80′), Γουάλας, Φλίσκας

ΗΡΑΚΛΗΣ : Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Ιντζόγλου (Γροντής 74′), Πασάς (Ηλιάδης 74′), Αγγελόπουλος (Λεοζίνιο 63′), Ρούσσος, Λουκίνας, Κούρος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected