Κατηγορίες
Football League

Από τον παράδεισο στην κόλαση και το αντίστροφο! (photos)

trioΜε πρωταγωνιστή τον Κώστα Αποστολόπουλο, που άνοιξε και… έκλεισε το σκορ, ο ΑΟ Χανιά πέτυχε ανατροπή της… ανατροπής απέναντι στον Αιγινιακό, επικρατώντας με 3-2 στα Περιβόλια.

Με το 2 στα 2 με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο του ο ΑΟΧ… αναπνέει καλύτερα πλέον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας “τρίποντο”.

Αρκετά νέα πρόσωπα για τους “μπλε”, με ένα από αυτά, τον Γεωργακόπουλο, να εξελίσσεται σε “χρυσή αλλαγή”, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο Αποστολόπουλος στο 8′ άνοιξε το σκορ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2 (αυτογκόλ Δαμιανάκη 21′, Ρανγκέλοφ 54′), για να γίνει η τελική αντεπίθεση από τον ΑΟΧ με Γεωργακόπουλο (75′) και Αποστολόπουλο (77′).

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά : Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (59’ Γεωργακόπουλος), Αποστολόπουλος, Σταματής (90+1’ Κοζάκης), Βαρούχας (59’ Μηλιώτης)

Αιγινιακός : Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Παντεκίδης, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (81’ Σκραπάρας), Ζγκούρη (51’ Παπαδόπουλος), Γκατσολάρι, Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν (71’ Μουκίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected