Κατηγορίες
Super League 1

Δεύτερη σερί “γκέλα” για τον Ολυμπιακό, “δράστης” ο Αστέρας! (photos)

1604807 CustomΙσόπαλοι 0-0, αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, με τους Αρκάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Πάμπλο Μάσα στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες έκαναν την είσοδο τους σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της βαριάς βροχόπτωσης.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, η πρώτη φάση άνηκε για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ιντέγιε μπήκε στη μεγάλη περιοχή, επιχειρώντας και το σουτ. Η προσπάθεια του όμως, ήταν άστοχη καθώς είδε τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από την εστία του Ντοναρούμα. Οι Αρκάδες, απάντησαν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μιχάλη Μανιά να επιχειρεί το σουτ και τον Λεάλι να απομακρύνει σε με δυσκολία, σε κόρνερ.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, η βροχή στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δυνάμωνε, με αποτέλεσμα το έργο των 22 ποδοσφαιριστών να γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Στο 21’ λίγο έλειψε ο Πάμπλο Μάσα να ανοίξει το σκορ. Ο Ντοναρούμα με δυνατό βολέ, έβγαλε τον Αργεντινό, μόνο του απέναντι στον Λεάλι, με τον Ιταλό πορτιέρο, να αποκρούει το δεξί σουτ που επιχείρησε ο κάπταιν του Αστέρα.

Οι “κιτρινομπλέ” στη συνέχεια έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μάσα. Ο Αργεντινός, εξαπέλυσε ένα σουτ-βολίδα-, εκτός περιοχής, με τον Λεάλι να λέει νέο «όχι» και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

image (1)Ο Αστέρας, ήταν κυρίαρχος στα πρώτα λεπτά του αγώνα, μετρώντας τέσσερις τελικές -οι τρεις πάνω στον Λεάλι- στο 24’. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με το σκορ να παραμένει στο μηδέν, μέχρι και τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος, όπως και στο πρώτο μέρος. Ο Ανδρούτσος έπιασε τη κεφαλιά, με τον Ιταλό πορτιέρο όμως των Αρκάδων, να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Η απάντηση από τον Αστέρα ήρθε στο 50’, από τον Μιχάλη Μανιά. Εκμεταλλευόμενος την λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Βιάνα, επιχείρησε το σουτ από κοντά, με τη μπάλα όμως να μη του κάνει του χατίρι και να καταλήγει πάνω από την εστία του Λεάλι.

Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αστέρας έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο κ. Κύζας έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πάμπλο Μάσα καθώς θεώρησε πως πήγε να εκβιάσει πέναλτι. Η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση ήταν διεκδικούμενη. Ο Αργεντινός προσπάθησε να τσιμπήσει τη μπάλα, πατώντας το πόδι του Βιάνα, με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός και στο 67’ απείλησαν με του σουτ του Καρντόσο. Ο Παραγουανός, δεν έβαλε καλά το κορμί του βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στη κερκίδα του Αστέρα.

Ο Αστέρας απάντησε άμεσα. Ο Μιχάλης Μανιάς, που πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση με την “κιτρινομπλέ” φανέλα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Λεάλι στο 79′, επιχειρώντας δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα όμως του Ολυμπιακού να λέει και πάλι “όχι”, κρατώντας το μηδέν.

Τελικά, ο “άρχοντας” του αγώνα δεν άργησε να σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας για την 16η αγωνιστική της Super League.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης : Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Φαρίνια (64′ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (46′ Καλτσάς), Μάσα, Μανιάς (83′ Ιωαννίδης).

Ολυμπιακός : Λεάλι, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος (82′ Ελιουνούσι), Φορτούνης (66′ Καρντόσο), Σεμπά, Μανθάτης (46′ Καμπιάσο), Ιντέγε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected