Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Όλο και ανεβαίνει!

16195412_1393394654038713_7682098946608766511_nΔεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Θεσπρωτός, αφού μετά το 0-1 επί της Αμβρακίας Κωστακιών, νίκησε την Κυριακή με 2-0 τον Πιερικό στην Ηγουμενίτσα, για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική, κι έφτασε τους 15 βαθμούς στο 2ο όμιλο.

Όπως αναφέρει το thesprotiaball, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας σε μία απόλυτα δίκαιη επικράτηση. Η ομάδα της Κατερίνης έφτασε κοντά στο να πετύχει πρώτη γκολ στο παιχνίδι, αφού είχε δύο πολύ καλά σουτ στο α΄ημίχρονο, με τους Συμεωνίδη στο 17′ (απέκρουσε το μακρινό σουτ ο Κωνσταντάκος) και Κραγιόπουλο στο 20′ (σουτ στο οριζόντιο δοκάρι).

Ο Θεσπρωτός είχε κι αυτός δύο καλά σουτ από μακριά με τους Ντινιωτάκη και Ηλία τα οποία απέκρουσε με δυσκολία ο Σοϊλεμιζόγλου. Οι ηγουμενιτσιώτες έφτασαν τελικά στο πολυπόθητο γκολ στο 45+1′.

Ο Βιτώρος γέμισε μέσα στην περιοχή, ο Μπίκας στόπαρε ωραία και με πλασέ μέσα από από κοντά έβαλε μπροστά τον Θεσπρωτό. Ο οποίος θα μπορούσε να πάει και με δύο γκολ μπροστά στο ημίχρονο, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντόκος έπιασε ένα φοβερό σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα όμως να του παίζει άσχημο παιχνίδι, αφού προσέκρουσε στην εσωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού του Πιερικού.

Ο Θεσπρωτός μπήκε ορεξάτος στο β΄ημίχρονο, φτάνοντας τελικά και σε δεύτερο γκολ. Στο 65′ ο Σουκιάς εκτέλεσε το φάουλ μεταξύ κέντρου και περιοχής, ο Νόνης έβαλε το κεφάλι του και πρόλαβε την έξοδο του Σοϊλεμιζόγλου για το 2-0 του Θεσπρωτού.

Το πλατανόφυλλο διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι τη λήξη, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά, ενώ έφτασε και σε δύο-τρεις περιπτώσεις πολύ κοντά και σε ακόμα ένα γκολ.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός : Κωνσταντάκος, Ηλίας, Ντινιωτάκης (48′ Κωστάκης) , Νόνης, Πάνος, Βιτώρος, Πέντσας (79′ Μέμμος ), Γιάκος, Ντόκος, Σουκιάς (77′ Μυρσινιάς), Μπίκας.

Πιερικός : Σοϊλεμιζόγλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος (67′ Γαλανόπουλος), Λούγκος, Νταντίνης, Λαζόπουλος (70′ Τριανταφύλλου), Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Κολομπάκης, Τριανταφυλλίδης (67′ Gjoza).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected