Γ Εθνική / Τοπικά

Ποιότητα και εμπειρία Λεάλ! (photos)

ergotelis-ermis-zonianon-tavladorakis-lealΜε μπροστάρη και ηγέτη τον Σέρχιο Λεάλ που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ο «νέος» Εργοτέλης επικράτησε 2-0 στο κρητικό ματς της Γ’ Εθνικής του Ερμή Ζωνιανών για την (εξ’ αναβολής) 14η αγωνιστική και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι με τα πολλά νέα πρόσωπα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έδειξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο όπου ο Ερμής πίεζε και είχε φάσεις μέσα από τις οποίες θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ.

Ο αγώνας αυτός ήταν και ο τελευταίος για τον Δημήτρη Κοιλιάρα με τη φανέλα του Εργοτέλη, καθώς είναι ο παίκτης για τον οποίο σας είχαμε αναφέρει πως ζήτησε να αποχωρήσει και θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στον Ηρόδοτο.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Εργοτέλης ξεκίνησε την ομάδα άρδην αλλαγμένος συγκριτικά με το πώς τον είχαμε συνηθίσει στον πρώτο γύρο, καθώς στην αρχική του ενδεκάδα βρισκόντουσαν έξι μόλις παίκτες από αυτούς που είχε από την αρχή της χρονιάς και πέντε νέοι.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Σ. Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Μίνγκας (86’ Μπρατσιάνι), Σερζίνιο (76’ Κοιλιάρας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ.

Ερμής Ζωνιανών (Γ. Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πλουσής Βασ, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Ταβλαδωράκης (74’ Χατζηβασίλης), Πουλάκης, Φαμπίνιο (60’ Προβυδάκης), Τοπούζης (58’ Σκουτέλης), Ρόβας, Πασιαλής.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected