Διάφορα

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παικτών σε ματς Μικτών Ομάδων!

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Νέοι της ΕΠΣ Δράμας, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας και ηττήθηκαν με 1-0.

Βέβαια, το παραπάνω σκηνικό είναι πολύ πιθανό να έχει διαφορετική κατάληξη, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της «oragiaspor-dramas.gr», η ΕΠΣ Δράμας κατέθεσε ένσταση, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, λόγω αντικανονικής συμμετοχής πέντε ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν οι Γκουτζουρίδης, Θεοδωρίδης και Βουτσάς, οι οποίοι αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ και οι Χατζηπιρπιρίδης και Μπακούτσης, που αγωνίζονται στον Άρη.

Το μεμπτό της υπόθεσης όμως είναι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν αγωνιστεί με τις ομάδας Κ17 στα πρωταθλήματα της SuperLeagueκαι της FootballLeague και έτσι δεν λογίζονται ως ερασιτέχνες, γεγονός που αντίκειται στο άρθρο 10 της προκήρυξης του πρωταθλήματος, το οποίο κάνει λόγο μόνο για συμμετοχή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα προεπιλογής των εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected