B ΕΠΣ Ημαθίας

Κυριακή με ντέρμπι για την Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 13η & 15η αγωνιστική των δύο ομίλων αντίστοιχα

Το ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο, ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, δεσπόζει στο αυριανό πρόγραμμα της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας. 

1ος όμιλος

Η αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την πρωτιά πλέον της Νίκης Αγκαθιάς, δίνει νέο ενδιαφέρον κυρίως όμως στο ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Οι “ασπρόμαυροι” αγωνίζονται για δεύτερη φορά εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Παλαιό Σκυλιτσίου, ενώ ο Άρης Παλαιοχωρίου, που δέχτηκε το πρώτο γκολ στη φετινή σεζόν την προηγούμενη αγωνιστικό στον Σταυρό, φιλοξενεί στην έδρα του την ΑΕ Σχοινά.

Στη μάχη της παραμονής, ο ΠΑΟΚ Κουλούρας θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Θύελλα Σταυρού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μακεδονικό Πλατάνου, που υποδέχεται τον γειτονικό Εθνικό Κλειδιού.

Δύσκολη έξοδος την ίδια ώρα για τον απογοητευτικό Αστέρα Αλεξάνδρειας, που αγωνίζεται στη Μέση κόντρα στον τοπικό Φίλιππο ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟ Παλατίτσια και τον Φίλιππο Μελίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Νίκη Αγκαθιάς

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Σχοινά

Φίλιππος Μέσης – Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Θύελλα Σταυρού

ΠΑΟ Παλατίτσια – Φίλιππος Μελίκης

Μακεδονικός Πλατάνου – Εθνικός Κλειδιού

δείτε εδώ τη τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

Mε τα φώτα στραμμένα στην Αγία Μαρίνα και στο ντέρμπι κορυφής, συνεχίζεται με τη 15η αγωνιστική ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Μέγας Αλέξανδρος, που μετρά 6 σερί νίκες, υποδέχεται την πρωτοπόρο Νέα Γενεά Νικομήδειας, με αμφότερες τις ομάδας να επιδιώκουν ει το τρίποντο ώστε να κάνουν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Η αναμέτρηση, καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δύο ομάδων

Την ίδια ώρα…καιροφυλακτεί ο ΑΟ Μαρίνας, που μεταβαίνει στην Πατρίδα για να αντιμετωπίσει την πάντα μαχητική τοπική ομάδα. Οι “οράνιε” επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση μετά από περίπου 40 μέρες (μεσολάβησε το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής), σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έχουν δώσει ήδη δύο παιχνίδια, καθώς αγωνίστηκαν και στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τη νίκη που θα της επιτρέψει να επιστρέψει σε ανοδική τροχιά θα επιδιώξει η Ελπίδα Μονοσπίτων, που υποδέχεται τον Εθνικό Ράχης. Μοναδικός στόχος η νίκη για την ομάδα του Θωμά Τρούπκου, αν θέλει να διατηρηθεί στο κόλπο της ανόδου, ενώ το τρίποντο είναι ο μοναδικός στόχος και για τη Δόξα Νάουσας, που φιλοξενεί στην Παναγιωπούλα τον ουραγό Μακεδόνα Βέροιας.

Τέλος, η Ακαδημία Μακροχωρίου, που βρίσκεται στο +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού, υποδέχεται τον Αριστοτέλη Νάουσας, με τους “μπλε” να προέρχονται από το ευρύ 8-2 κόντρα στην Ακαδημία Βέροιας.

Να σημειώσουμε πως η αναμέτρηση της ΑΕΠ Βέροιας με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Ραχιάς

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

ΑΣ Πατρίδας – ΑΟ Μαρίνας

ΑΕΠ Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  αναβ.

Δόξα Νάουσας – Μακεδόνας Βέροιας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Αριστοτέλης Νάουσας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ελπίδα Μονοσπίτων – Εθνικός Ράχης

Ρεπό : Ακαδημία Βέροιας

δείτε εδώ τη τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected