Κατηγορίες
Super League 1

Σκορ 0-0, κόκκινες 1-1!

Ξάνθη και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια σε ένα μετριότατο ματς με ελάχιστες συγκινήσεις και ακόμα πιο λίγες φάσεις. Από μία αποβολή για την κάθε ομάδα αλλά και από μία κλασική φάση κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Πάντα στα ψηλά οι Ακρίτες, αήττητοι με Χιμένεθ οι κιτρινόμαυροι!

Η αριθμητική ανισορροπία που δημιουργήθηκε από την αποβολή του Γκάλο στο 6ο λεπτό ανάγκασε την Ένωση να περιμένει στο μισό γήπεδο και τους Ακρίτες να πιέζουν ψηλά οδηγώντας τους φιλοξενούμενους σε βαθιά γεμίσματα που δεν είχαν τύχη, ενώ και οι γηπεδούχοι δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν φάσεις και να απειλήσουν.

Στο δεύτερο μέρος ο Χιμένεθ άλλαξε το σύστημα σε 4-1-2-2 με τους Αϊντάρεβιτς και Μάνταλο να είναι εσωτερικοί μέσοι, όμως πάλι δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις με την Ξάνθη να πιέζει όλο και περισσότερο, ωστόσο πάλι να μην δείχνει απειλητική.

Η αποβολή του Τριάδη στο 58΄ και η αποκατάσταση της αριθμητικής ισορροπίας δεν άλλαξε την εικόνα του ματς με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως βολεύονται και με την ισοπαλία.

δείτε το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ : Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Καμαρά (55΄Σολτάνι), Τριάδης, Λουσέρο, Λάζιτς (90΄Φλίσκας), Βασιλακάκης (78΄Ράνος).

ΑΕΚ : Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (84΄Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (74΄Μπακασέτας), Ροντρίγκες (11’ Μπακάκης), Πέκχαρτ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected