Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη εμφάνιση του ΦΑΣ Νάουσα κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο! (photos+vid)

Άκρως θεαματικό το σημερινό παιχνίδι στο ΔΑΚ Νάουσας, παρουσίας 500 περίπου θεατών, οι 150 περίπου φίλαθλοι των φιλοξενούμενων.

Ο ΦΑΣ Νάουσα, παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα, έβαλε δύσκολα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που είναι μία εκ των τριών ομάδων του ομίλου που διεκδικούν την άνοδο στη Football League.

Οι “κυανόλευκοι”, με κορυφαίους τους Παντζαρτζίδη που σημείωσε 2 τέρματα και Γρηγοριάδη (κράτησε ανέπαφη την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις) θα μπορούσαν να πάρουν μια μεγάλη νίκη, αλλά οι Πόντιοι βρήκαν τον τρόπο να φύγουν με βαθμό από τη Νάουσα, παρά το γεγονός πως έμειναν με 10 παίκτες.

Η αποβολή του τερματοφύλακα Καλογεράκη στο 51′ λόγω μαρκαρίσματος εκτός περιοχής και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του ΦΑΣ στο χρονικό εκείνο σημείο, σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους γηπεδούχους, που έβλεπαν ανοιχτό το δρόμο για μια σπουδαία επικράτηση.

Ωστόσο, το γκολ του Συμελίδη στο 58′ έφερε και πάλι το ματς στα ίσια και τα υπόλοιπα 35 περίπου λεπτά ήταν μια πραγματική ρώσικη ρουλέτα.

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Νίκος Παντζαρτζίδης στο 2ο λεπτό, που βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Καλογεράκη.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι “κοκκινόμαυροι” ρίσκαραν και ανέβασαν τις γραμμές, με αποτέλεσμα να έρθει σχετικά γρήγορα η ισοφάριση και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό με τον Ζντράφκο Πόποβιτς.

Ακολούθησε το…κρεσέντο του Γρηγοριάδη, που αποσόβησε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Απόλλωνα, με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Συγκεκριμένα στο 47′ ο Παντζαρτζίδης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού είδε τον Καλογεράκη εκτός εστίας τον πλάσαρε με ωραίο φάλτσο στη γωνία, για να γράψει το 2-1 μέσα σε αποθέωση.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Καλαμαριάς πίεσε και πάλι και κατάφερε στο 58′ να φέρει το ματς στα ίσια με τον Συμελίδη και ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες.

Η πίεση των Ποντίων ήταν έντονη στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, ωστόσο η άμυνα του ΦΑΣ άντεξε μέχρι τέλους (ενώ είχε και μια καλή στιγμή με τον Σαμαρόπουλο), με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-2 που δεν βόλεψε καθόλου τον Απόλλωνα, μετά και τη νίκη της Δόξας Δράμας.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Νύρλας, Καπετάνος (68′ Νίκου), Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης (78′ Χατζόπουλος), Σαμαρόπουλος, Μουρίκι, Τούφας.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καλογεράκης, Φάμπιο, Κυβελίδης (72′ Χασομέρης), Καλογέρης, Λιόνης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης (59′ Μένκα), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς

περισσότερες φωτογραφίες στο inaoussa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected