Κατηγορίες
Διάφορα

Στις αναπαυτικές καρέκλες του “Barok” Coffee-Bar και μπαλίτσα!

Κυριακή αμιγώς ποδοσφαιρική η σημερινή και το “Barok” Coffee-Bar (πιάτσα των ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή) σας προσφέρει τη φουλ δράση της Super League.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Βέροιας για την 17η αγωνιστική, την ώρα που ο μισός Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Ξανά στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, θα πέσουν κορμιά στο Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς-Κέρκυρα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στην Βέροια η οποία θα έχει στον πάγκο της υπηρεσιακό τεχνικό τον Απόστολο Τερζή.

Ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός τον Ανσαριφάρντ αλλά έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Μιλιβόγεβιτς του οποίου η μεταγραφή στην Κρίσταλ Πάλας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Στα αγωνιστικά επιστρέφουν οι Φορτούνης και Ιντέγε, ενώ λογικά θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ ο Καπίνο.

Από την πλευρά της η Βέροια βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών με τα αδέρφια Μπίκα να ετοιμάζονται να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Στα αγωνιστικά η Βασίλισσα του Βορρά προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή και βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην βαθμολογία.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός, μετά την γκέλα στην Κέρκυρα ξέρει ότι δεν έχει άλλα περιθώρια για απωλειες απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης για άλλο ένα ματς έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι Μολέδο και Χουλτ, όπως και οι Λέτο και Κουρμπέλης. Αν υπολογίσει κανείς και τις απουσέις λόγω Κόπα Άφρικα καταλαβαίνει κανείς ότι ο τεχνικός των «πρασίνων» έχει λίγες επιλογές στην διάθεσή του. Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μουλόπουλου και Μιλιάζες όπως και των Τόνι Σίλβα και Ζεζίνιο που είχαν πάει Κόπα Άφρικα.

Στο Αγρίνιο στο τρίτο τους ματς σε λίγες ημέρες ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Στου γηπεδούχους κάνει νετμπούτο εντός έδρας ο Μάκης Χάβος στην επιστροφή του στο Αγρίνιο με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Καμαβουάκα και Τσοκάνη. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Αγρίνιο με στόχο την τέταρτη σερί εκτός έδρας νίκη με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην υπολογίζει τον Περέιρα ο οποίος μετακομίζει στην Κολόν Σάντα Φε αλλά και τον Πρίγιοβιτς ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Τέλος, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν τέλος στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, την ώρα που ο ΠΑΣ προέρχεται από την ήττα στο Κύπελλο από τον Πλατανιά.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00 Novasports2 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός
17:15 Novasports3 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Novasports2 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
17:15 Novasports4 Πλατανιάς-Κέρκυρα
19:30 Novasports1 Βέροια-Ολυμπιακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected