Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τον κέρδισε, τον προβλημάτισε… (photos+vid)

Μια ατομική ενέργεια του Χαρτσιά στο 14΄, που κατέληξε σε κερδισμένο πέναλτι και γκολ από τον ίδιο ένα λεπτό αργότερα, έκρινε την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Θεσπρωτό και ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για το αποτέλεσμα, έδωσαν μάχες στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Ηγουμενίτσας, το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως οι φιλοξενούμενοι διαφύλαξαν το πολύτιμο προβάδισμά τους ως το τέλος, πανηγυρίζοντας το σπουδαίο διπλό.

Ο Θεσπρωτός έφτασε πολλές φορές κοντά σε ένα γκολ, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Αρχικά στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο πολύ καλές κεφαλιές με τους Ντινιωτάκη και Πέντσα. Στο 41′ έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Πέντσα να μην καταφέρνει από κοντά με προβολή να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Ο Θεσπρωτός αύξησε την πίεσή του στην επανάληψη, ειδικά στο τελευταίο διάστημα του αγώνα όταν έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην εστία τους. Μεγαλύτερες φάσεις, η προβολή του Νόνη στο 57′ μετά από φάουλ του Σουκιά, ένα σουτ του Βιτώρου στο 65΄που κόντραρε και πέρασε μόλις κόρνερ στο 65′, το κοντινό σουτ του Μπίκα στο 76΄ που μπλόκαρε ο Σιαράβας, αλλά και η πολύ επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Σουκιά στο 86΄. Οι φιλοξενούμενοι εκτός από το πέναλτι-γκολ δεν δημιούργησαν άλλες αξιοσημείωτες φάσεις, εκτός από μια κεφαλιά του Αβραμίδη στο 69΄που πέρασε άουτ. Οι πολλές διακοπές και καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά ψαλίδισαν οριστικά τις ελπίδες του Θεσπρωτού να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το τελικό 0-1.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Ηλίας, Ντινιωτάκης, Νόνης, Πάνος, Βιτώρος, Πέντσας (60′ Μέμμος), Γιάκος, Ντόκος, Σουκιάς (85′ Μυρσινιάς), Μπίκας (80′ Μπλέτσας)

Καραϊσκάκης: Σιαράβας, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Βελέτης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Γούλας, Γυφτοκώστας (86′ Καψάλης), Μαζιώτης (91′ Ηλίας) , Ευαγγέλου

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected