Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ενίσχυση…x3 για την ΑΕ Αλεξάνδρειας!

Τρεις πολύ σπουδαίες μεταγραφές πραγματοποίησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της.

Η διοίκηση των “πρασίνων” συμφώνησαν με τους Γιώργο Σιμψερή, Γρηγόρη Αργυρίου και Γιώργο Μπουκλά, οι οποίοι συμμετέχουν ήδη στις προπονήσεις (εκτός του πρώτου που είναι στρατευμένος) και είναι στη διάθεση του Κυριάκου Καρασαββίδη ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Κεραυνό Επισκοπής.

Ο Γιώργος Σιμψερής, με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ημαθίας, επιστρέφει στον νομό μετά το 2014 όταν αγωνίστηκε στον ΦΑΣ Νάουσα, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΑΟ Καρδίας, που αγωνίζεται φέτος στη Γ Εθνική.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΑ είναι από σήμερα και ο Γρηγόρης Αργυρίου, ο οποίος επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, μετά την παρουσία του στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους. Τελευταία ομάδα του ήταν ο ΑΣ Ειρηνούπολης, ενώ συνέδεσε το όνομα του με τον ΦΑΣ Νάουσα, τον οποίο υπηρέτησε από τη μικρή του ηλικία.

Τέλος, στα πράσινα ντύθηκε και ο Γιώργος Μπουκλάς. Ο 25χρονος αμυντικός, που βρέθηκε μια ανάσα από την ΑΕ Αλεξάνδρειας και τον περσινό χειμώνα, προέρχεται από τον συντοπίτη ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε επί δύο συνεχόμενα χρόνια το Κύπελλο Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, τελευταία μέρα των μεταγραφών Ιανουαρίου.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα τους Γιώργο Σιμψερή, Γρηγόρη Αργυρίου και Γιώργο Μπουκλά τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό.

Ο Γιώργος Σιμψερής είναι 25 ετών (25/12/1991), αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και κατάγεται από τα γειτονικά Τρίκαλα. Τελευταία του ομάδα ο ΑΟ Καρδίας, που φέτος συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχει φορέσει τη φανέλα των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Αναγέννησης Γιαννιτσών, ΦΑΣ Νάουσα, Φωκικού, Αετού Σκύδρας, Μακεδονικού αλλά και του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής και έμαθε τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα.

Ο Γρηγόρης Αργυρίου είναι 23 ετών (28/05/1993), αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έναν περίπου χρόνο στις ΗΠΑ, όπου είχε μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ο ΑΣ Ειρηνούπολης, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2014, μετά από μια μακροχρόνια παρουσία στον ΦΑΣ Νάουσα, σύλλογος στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αγωνίστηκε τόσο στη Δ όσο και στη Γ Εθνική.

Ο Γιώργος Μπουκλάς είναι 25 ετών (21/02/1991), αγωνίζεται ως στόπερ και είναι γέννημα – θρέμμα του συμπολίτη ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός, με δύο Κύπελλα τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και πρωτάθλημα με τον «δικέφαλο», θα βοηθήσει σημαντικά και με την εμπειρία του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας εύχεται και στους τρεις ποδοσφαιριστές πρώτα απ όλα να είναι υγιείς και να συνδυάσουν την παρουσία τους στην ομάδα με την κατάκτηση του νταμπλ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected