Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Έναρξη νέων τμημάτων ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΑΓΓΛΙΚΩΝ. 300 ΘΕΣΕΙΣ δικαιούχων

Έναρξη νέων τμημάτων ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΑΓΓΛΙΚΩΝ. <<300 ΘΕΣΕΙΣ δικαιούχων>> Βασικότατες & απαραίτητες δεξιότητες για κάλυψη θέσεων στον ιδιωτικό τομέα & το Δημόσιο. Εγγύηση αποτελέσματος & απόκτηση ουσιαστικής & αποδεδειγμένης γνώσης! Εξετάσεις κάθε Σάββατο. Επιλέξτε μας. ΙΣΧΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ.

 

Εφιστούμε την προσοχή του κοινού ότι :

1)      Στο κέντρο μας διεξάγονται εξετάσεις πληροφορικής κάθε εβδομάδα οπότε είναι σχεδόν απίθανο να χαθεί οποιαδήποτε καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την κάλυψη θέσεων που προκηρύσσονται μέσω ΑΣΕΠ.

2)      Οι εξετάσεις πληροφορικής είναι επίσημη διαδικασία και στο κέντρο μας διεξάγονται πάντα με την παρουσία δύο επιτηρητών, ενός εκ του φορέα πιστοποίησης και ενός του ΕΟΠΠΕΠ ( φορέας του Υπουργείου Παιδείας)διασφαλίζοντας το νόμιμο της διαδικασίας και την αξιοκρατική απόκτηση του πιστοποιητικού.

3)      Οι εκδόσεις των προγραμμάτων του Microsoft  Office που εξετάζονται οι μαθητές μας είναι πάντοτε ενημερωμένες και οι πιο σύγχρονες.

Ως εκ τούτου, τα επίσημα πιστοποιητικά που εκδίδονται από το κέντρο μας σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης έχουν προστιθέμενη αξία στον ιδιωτικό τομέα, μιας και αποδεικνύουν πραγματικά τις γνώσεις που κατέχει ο σπουδαστής, αλλά και δεν θα αντιμετωπίσουν ποτέ πρόβλημα σε ενδεχόμενο έλεγχο από οποιονδήποτε φορέα κατάθεσης τους (βλέπε ΑΣΕΠ ή οποιαδήποτε άλλη αρμόδια δημόσια αρχή).

 

Δείτε τα νέα διαθέσιμα τμήματα Φεβρουαρίου για ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΑ κάνοντας κλικ εδώ.

 

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Πληροφορίες

www . εύκολοεκπαίδευση . gr

info @ εύκολοεκπαίδευση . gr

Τηλ1: 2331070102, Τηλ2: 2331022004

Τηλ3: 2311110186

Βέροια: Εληάς 1 & καπεταν Άγρα 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected