Κατηγορίες
Διάφορα

Ολυμπιακός – Άρης στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Άρης κατεβαίνει στο «Καραϊσκάκης» με σκοπό να κάνει… δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να δώσουν την πρέπουσα σοβαρότητα στην ρεβάνς του 1-1 της Θεσσαλονίκης.

Την αναμέτρηση για τη φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας σας προσφέρει το “Barok” Coffee-Bar, στην πιάτσα των ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια!

Μετά το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια χαλάρωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 19:30 (COSMOTE SPORT1) τον Άρη, με σκοπό να σφραγίσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Πάουλο Μπέντο, άφησε εκτός τον Τσόρι, ενώ στα πλάνα του επέστρεψε ο Ανσαριφάρντ κι ο παρέδες συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή για την πρώην του ομάδα.

Όσο για τα σχέδιά του, σ’ αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει τον Λεάλι στο τέρμα και τους Σισοκό, Νικολάου, Βιάνα και Φιγκέιρας στην άμυνα. Μάρτινς και Μπουχαλάκης θα είναι το δίδυμο στα χαφ κι οι Μανθάτης-Ελιουνούσι θα βρίσκονται στα άκρα. Ανσαριφάρντ και Καρντόσο θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο και σ’ αυτό το ματς.

Όσο για το Νίκο Αναστόπουλο, στο 4-2-3-1 του, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα κι οι Τζανακάκης, Ιντζίδης, Σόουζα και Τσουμάνης θα είναι η 4άδα της άμυνας. Πίτου Γκαρσία και Ρόβας θα είναι το δίδυμο στα χαφ κι οι Ντούνης, Ανάκογλου και Μιλούνοβιτς θα είναι πίσω από τον Ίλιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected