Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Δουλειές με…φούντες η Πειθαρχική της ΕΠΟ! Απαγόρευση εισόδου σε Καλαϊτζίδη, πρόστιμο στον Φωστήρα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αναλυτικά :

Αριθμός απόφασης 34/2017
Υπόθεση: Κλήση σε απολογία σωματείου Απόλλων Καλαμαριάς και προπονητή του ιδίου σωματείου Δημητρίου Καλαϊτζίδη για τα αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 11, 12, 10 παρ. 1 εδ. β και ε΄ του Πειθ. Κωδ. ΕΠΟ, και φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 15-1-2017, ημερομηνία κατά την οποία διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας της Γ’ Κατηγορίας Ανδρών περιόδου 2016-2017, Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Καλαμαριάς.

Απόφαση: Κηρύσσει τους εγκαλούμενους πειθαρχικώς ελεγκτέους για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στους εγκαλούμενους, στο σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς ως εις ολόκληρο υπεύθυνο για την τελεσθείσα από τον δεύτερο εγκαλούμενο πράξη, χρηματική ποινή εκατόν εξήντα επτά (167,00) ευρώ, και στον δεύτερο εγκαλούμενο Δημήτριο Καλαϊτζίδη απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Αριθμός  απόφασης 35/2017
Υπόθεση: Κλήση σε απολογία του σωματείου Φωστήρ ΑΠΟ για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 15 παρ. 5 περ. β΄ του Πειθαρχικού Κώδικα, τα οποία φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Φωστήρ ΑΠΟ-Παναρκαδικός ΑΟ στις 15-1-2016.

Απόφαση: Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Φωστήρ ΑΠΟ πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης πράξη. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους χιλίων τριακοσίων εξήντα επτά (1.367,00) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 36/2017
Υπόθεση: Κλήση σε απολογία του σωματείου Παμπαιανικός (ΓΥΝ) για τη μη διεξαγωγή αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΓΣ Διαγόρας Ραχών-Παμπαιανικός στις 15-1-2017.

Απόφαση: Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 14-1-2017, αναβλήθηκε για τις 15-1-2017, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων ΑΓΣ Διαγόρας Ραχών-Παμπαιανικός εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης

Αριθμός απόφασης 40/2017
Υπόθεση: Κλήση σε απολογία του σωματείου Ολυμπιακός Λεωνιδίου για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 17 και 21 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Ομάδων, και φέρεται ότι τελέσθηκε στις 15-1-2017, ημερομηνία κατά την οποία είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, μεταξύ των ομάδων των σωματείων ΑΠΟ Ακράτητος-Ολυμπιακός Λεωνιδίου, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε, καθόσον η φιλοξενούμενη ομάδα δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Απόφαση: Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Ολυμπιακός Λεωνιδίου πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές:
α) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, περιόδου 2016-2017, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Καματερού (Ζωφριά) στις 15-1-2017 μεταξύ των ομάδων ΑΠΟ Ακράτητος-Ολυμπιακός Λεωνιδίου και κατακύρωση αυτού υπέρ του πρώτου σωματείου με σκορ 3-0, και
β) χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 41/2017
Υπόθεση: Κλήση σε απολογία του σωματείου ΑΣ Ρόδος και του Αθανασίου Ναλμπάντη τραυματιοφορέα του σωματείου ΑΣ Ρόδος,  για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1 και 2, 10 παρ. 1 εδ. β’ και 11 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., το οποίο φέρεται ότι τελέσθηκε στις 15-1-2017 κατά την διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΣ Ρόδος-Πανθηραϊκός.

Απόφαση: Κηρύσσει τον δεύτερο εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για είκοσι (20) ημέρες και στον ίδιο εγκαλούμενο καθώς και στο εγκαλούμενο σωματείο, ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected