Κατηγορίες
Διάφορα

Τεράστια μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Φωτιάδης δίπλα στον Μπεργκ!

Μία από τις πιο ιστορικές του μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στις 23.59 της 31ης Ιανουαρίου έκανε δικό του τον Αντώνη Φωτιάδη!

Ο γνωστός Ημαθιώτης τερματοφύλακας, ο οποίος έχει καταγράψει πάνω από 200 συμμετοχές ως επιθετικός αλλά και έξω δεξιά στον πάγκο της ομάδας στην οποία αγωνίζεται τώρα, έγινε μήλον της έριδος ανάμεσα στο “Τριφύλλι” και την Αναγέννηση Κάτω Ραχούλας.

Η μεσολάβηση του Μάρκους Μπεργκ (αποκλειστική φωτογραφία λίγο πριν τις υπογραφές) ο οποίος έχει αγοράσει ιμάντες χρονισμού από τα Ανταλλακτικά “Φωτιάδης”, ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής είναι από σήμερα παίκτης του ΠΑΟ.

Γνωστός βέβαια για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματα, έκανε την καρδιά του πέτρα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, η οποία είναι η πιο ακριβή στην ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως μας ενημέρωσε πριν λίγη ώρα η ΔΟΥ Βέροιας.

Να ευχηθούμε στον Αντώνη Φωτιάδη μια καριέρα που θα μείνει στην ιστορία αλλά και στον σύλλογο πολλές πωλήσεις της φανέλας του στη μπουτίκ, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει κάνει ειδική παραγγελία για να χωρέσει τα πολλά κιλά μπάλα που κατέχει ο ποδοσφαιριστής…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected