Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής 4-0 (photos+vid)


Σπουδαία νίκη για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που προσπέρασε το εμπόδιο του Κεραυνού Επισκοπής και διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού από την κορυφή, δύο εβδομάδες πριν το ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, μετά από το 0-0 του πρώτου μέρους όπου δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε τέρμα τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν (δείτε παρακάτω στο φιλμ του αγώνα), κατάφερε να φτάσει στο γκολ στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου και να εκμεταλλευτεί στη συνέχεια τόσο την αριθμητική της υπεροχή (ο Κεραυνός έμεινε με 10 παίκτες στο 58′ λόγω αποβολής του Βοτάρη) όσο και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ντεμπούτο σήμερα τόσο για τον Γρηγόρη Αργυρίου (βασικός) όσο και για τον Γιώργο Μπουκλά, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή.

Από την άλλη πλευρά οι “κοκκινόμαυροι” (με τη σημερινή τους ήττα απομακρύνονται αισθητά από την κορυφή) κράτησαν το μηδέν στο πρώτο μέρος χάρη σε τουλάχιστον (τουλάχιστον) δύο εξαιρετικές αποκρούσεις του Σταματέλου, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το πρώτο γκολ, δεν κατάφεραν να βγουν με αξιώσεις για να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το πρώτο γκολ (υποστηρίζουν πως υπήρξε off-side στον Καφέ) όσο και για τον πειθαρχικό έλεγχο γενικότερα, ζητώντας καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα περισσότερες κάρτες για τους γηπεδούχους.

Σε γενικές γραμμές, οι 200 με 250 περίπου θεατές (ομολογουμένως μικρή προσέλευση σε έναν τόσο καθοριστικό αγώνα) παρακολούθησαν έναν αγώνα που είχε δραματική εξέλιξη για 45 λεπτά αλλά μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στο δεύτερο μέρος, όταν οι “πράσινοι” φόρτσαραν και έφτασαν στο τελικό 4-0.

Το φιλμ της αναμέτρησης

7′ Ο Καφές βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Σταματέλο, προσπάθησε να περάσει τον έμπειρο γκολκίπερ ο οποίος όμως έπεσε σωστά στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα.

15′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας από πλευράς “πρασίνων”, ο Πιπιλιάρης πάσαρε στον Καφέ ο οποίος έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σταματέλος.

24′ Σουτ του Καφέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πάλι σε ετοιμότητα ο Σταματέλος.

26′ Σέντρα του Ουέλινγκτον από δεξιά, ο Παραστατίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή το σουτ όμως που επιχείρησε μπλόκαρε ο Καρακούτσης.

39′ Εκτέλεση κόρνερ του Ξαγοράρη, ο Πέικος πιο ψηλά από όλους αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

46′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα του Αβραμόπουλου από τα δεξιά, ο Καφές έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Σαρηγιαννίδης νίκησε εξ επαφής τον Σταματέλο (1-0)

58′ Δεύτερη κόκκινη κάρτα για τον Βοτάρη που αποβλήθηκε. Την πρώτη την είχε δεχτεί στο 35′

66′ Μακρινό σουτ του Καφέ, η μπάλα δύο μέτρα από το κάθετο δοκάρι.

70′ ΓΚΟΛ! Κλέψιμο του Λίτσι από τα δεξιά, επιχείρησε τη σέντρα προς τη μεγάλη περιοχή, ο Καφές άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Σκούρα με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας (2-0)

80′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Καφέ από τα αριστερά, ο Πιπιλιάρης πήδηξε μόνος για την κεφαλιά και 3-0

87′ ΓΚΟΛ! Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΑ, ο Λίτσι με ατομική ενέργεια βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, θέλησε όμως να σιγουρέψει το γκολ και ο Καφές με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Νατσιούρα

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Αργυρίου (80′ Κούκλας), Σαρηγιαννίδης, Πέικος (74′ Μπουκλάς), Ξαγοράρης (83′ Πέτκος), Λίτσι, Αβραμόπουλος, Σκούρα, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Συμεωνίδης, Μανδάλης, Ορφανίδης (77′ λ.τ. Λέσκας), Παπαδόπουλος, Βοτάρης, Γιαουτζής, Ουέλινγκτον, Καρυπίδης (57′ Ουρούτσι), Παραστατίδης, Μπουρνάζης

Περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

Το βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Η συνέντευξη τύπου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected