Κατηγορίες
Super League 1

Όλες οι συγκινήσεις σε 5 λεπτά!

Εκεί που η ΑΕΛ με το γκολ του Ναζλίδη στο 81′ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, δέχτηκε τρία λεπτά την ισοφάριση από τον Νίκιτς και αναδείχθηκε ισόπαλη (1 – 1) στο AEL FC Arena με τη Κέρκυρα για τη 19η αγωνιστική της Super League

Κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η Κασσιόπη βέβαια είχε ξεκινήσει καλύτερα και είχε πάρει τη κατοχή από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δε μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Βέβαια, σαφώς πιο απειλητικοί έδειχναν οι φιλοξενούμενοι. Η πρώτη υποψία φάσης ήρθε στο 11′ όταν μία αδύναμη κεφαλιά του Τουράμ πέρασε άουτ. Από την άλλη οι «βυσσινί», έκαναν τη πρώτη τους τελική στο… 22′, με ένα σουτ του Ντέλετιτς έξω από τη περιοχή που ήταν άστοχο εντελώς.

Οι γηπεδούχοι, δεχόντουσαν την υψηλή πίεση του ΑΟΚ. Αυτό δυσκόλευε ακόμη περισσότερο την ήδη κακή τους επιθετική ανάπτυξη, μη μπορώντας μερικές φορές να κυκλοφορήσουν τη μπάλα ούτε στην άμυνά τους. Μάλιστα στάθηκαν λίγο αργότερα τυχεροί.

Όταν ο Τουράμ εκμεταλλεύτηκε τα κενά που παρουσίαζαν οι «βυσσινί» στην άμυνα, έκανε ότι ήθελε τον Τικό και την υπόλοιπη άμυνα της ΑΕΛ που έπεσαν τέσσερις επάνω του, έβγαλε στο ημικύκλιο της περιοχής για τον Γεωργίου, ο οποίος ολομόναχος σούταρε, ο Ξενοδόχοβ απέκρουσε ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Κόντος από κόντρα έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας!

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο arenalarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης (66′ Κοντόρ), Τικό (46′ Γκουλουζάντε), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Βαρέλα (74′ Τσάκο), Καπός, Ναζλίδης, Αβραάμ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (66′ λ.τ. Νίκιτς), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκόμες, Κόντος (65′ Ζορμπάς), Σιόντης (82′ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected