Κατηγορίες
Football League

Σπουδαίο διπλό της “Ταξιαρχίας”! (vid)

Μια πολύ σπουδαία νίκη, που τον διατηρεί στην κορυφή σημείωσε ο Απόλλων Σμύρνης στα Τρίκαλα.

Λίγο η αμυντική τακτική του Απόλλωνα και λίγο οι κακές όπως αποδείχτηκαν επιλογές του Αλέκου Βοσνιάδη στην επανάληψη… κόστισαν στον ΑΟΤ μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 0-1.

Οι «κυανέρυθροι» δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Ταΐρη ενώ ειδικά στην επανάληψη… ήταν απογοητευτικοί καθώς οι αλλαγές που επέλεξε ο κ. Βοσνιάδης αποδιοργάνωσαν την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλύτερος παίκτης του ΑΟΤ ήταν ο… Χρήστος Αθανασόπουλος που γλίτωσε τους «κυανέρυθρους» από περισσότερα γκολ.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Κάσσος στο 48ο λεπτό που βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο και τον πλάσαρε για το 0-1.

δείτε το φιλμ της αναμέτρησης στο goaltrikala.gr

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλ. Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Βέρτζος (46′ Μαχμάτ), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Αρναρέλλης (69′ Γιαννιτσάνης), Ριζογιάννης, Ρομπέρ, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (52′ Μαρουκάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος, Διαμαντόπουλος (92′ Πετρόπουλος), Σιατραβάνης (80′ Αλμπάνης), Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Ομπόντο (71′ Τσιάρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected