Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γύρισε από τα…αγύριστα!

Μεγάλη ανατροπή για την ΑΕ Καραϊσκάκης μέσα στην Κέρκυρα, γύρισε μέσα σε τρία λεπτά το εις βάρος της 1-0, παίρνοντας με χρυσό σκόρερ τον Τσάκαλο, τη νίκη, με 1-2.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ήθελε τη νίκη στο ματς, για να δώσει συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων που έχει, μπήκε καλύτερα στον αγώνα και είχε την υπεροχή και κατοχή της μπάλας, δυσκολευόταν όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Αστέρα Πετριτή.

Η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 40ο λεπτό, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Κόλινς-Χαρτσιά-Παπανίκου, ο τελευταίος σούταρε, όμως ο Ρηγανάς έδιωξε σε κόρνερ. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο, ο Καραγιαννίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όμως απέναντι από το Ρηγανά σημάδεψε εκτός εστίας.

 

το δεύτερο ημίχρονο στο artagoal.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Σιαράβας, Παπανίκου, Λάμπρου (76′ Καψάλης), Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Ντατίδης, Γούλας (65′ Τσάκαλος), Γυφτοκώστας, Χαρτσιάς, Μαζιώτης (92′ Ηλίας)

Αστέρας Πετριτή : Ρηγανάς, Πολύζος (31′ Καλούδης), Λέσσης Π. (87′ Στούπας Σ.), Τσιάβος, Πάγκαλης, Γράντος, Γεωργοπάλης Ν., Τόμπρος, Στούπας (67′ Ρούμπος), Μάμαλος, Γαστεράτος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected