Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη με ανατροπή!

Πετυχαίνοντας τη δεύτερη ανατροπή σε τέσσερις μέρες και σπάζοντας μία διετή παράδοση με τον Ρήγα Φεραίο, η Νίκη Βόλου κέρδισε με σκορ 2-1 την ομάδα του Βελεστίνου και έδειξε τα «δόντια» της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη προηγήθηκε στο 37’ με τον Τζοβάρα, όμως οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου δεν τα παράτησαν και αφού ισοφάρισαν με τον Νικλητσιώτη τέσσερα λεπτά αργότερα, κατέκτησαν τη νίκη με τέρμα του Παπαδήμα στο 52’.

Απόλυτα δίκαιο το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα σε Νίκη και Ρήγα, σκορ που διαμορφώθηκε στο 37’ με ωραίο σουτ του Τζοβάρα και του Νικλητσιώτη τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι δύο ομάδες ζήτησαν το γκολ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και με εξαίρεση το «κενό» τέταρτο από το 20’ μέχρι και το 35’, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το άνοιγμα του σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής για περισσότερο χρονικό διάστημα, όμως οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι σε κάθε αντεπίθεσή τους, όπως προήλθε και το τέρμα με το οποίο άνοιξαν το σκορ.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Βέργος, Νικλητσιώτης (82’ Αλεξανδρής), Μέτσε, Κορέτα, Βασίλιεβιτς (72’ Πετράκος), Σκοπελίτης (46’ Κόλα)

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (72’ Λάμπρου), Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου (72’ Καναβός), Κιπτίου, Γεωργατζής (85’ Τσελεπής), Τζοβάρας, Γκίκας, Σέττος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected