Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΟΚ και Βέροια στο Cafe “Draw”!

Τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και τη δύσκολη έξοδο της Βέροιας στο ΟΑΚΑ, προσφέρει σήμερα το Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί σε μία ώρα περίπου τη Βέροια με στόχο να πάρει άλλους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία φτιάχνοντας παράλληλα ψυχολογία για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή της Ένωσης τα δύο τελευταία αποκτήματα Αραούχο και Βινίσιους, ενώ εκτός είναι οι Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης και Ντίας. Η Βέροια συνεχίζει με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο και ξέρει ότι χρειάζεται βαθμούς για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.

Στην Τούμπα ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ ψάχνει άλλο ένα τρίποντο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεταιο σε τρομερή κατάσταση, έχιε 11 νίκες στα 12 τελευταία του παιχνίδια και πλέον ανέβηκε στην δεύτερη θέση μαζί με Πανιώνιο και Ξάνθη. Πέλκας και Κάμπος δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού, ενώ ο Αθανασιάδης είναι τιμωρημένος. Με απουσέις και ο Αστέρας στην Θεσσαλονίκη αφού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καλτσά, Μπέριου και Ιγκόρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected