Γ Εθνική / Τοπικά

Το τοπικό ντέρμπι κρίθηκε στο γκολ!

Χάρη στο γκολ του Νίκου Κυπαρίσση στο 57′, η Πύδνα Κίτρους επικράτησε με 1-0 του Πιερικού για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής και εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των ομάδων που προπορεύονται, για να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στους επτά βαθμούς.

Η ομάδα του Κίτρους ήταν ανώτερη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε δίκαια, με τον Πιερικό να αντιδρά μετά το 1-0 και να «ψάχνει» την απάντηση στο τελευταίο τέταρτο, στο οποίο και πίεσε τα καρέ του Παπατολίκα, με το προβάδισμα της Πύδνας όμως να διατηρείται μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Τσαλουχίδη.

Το θετικό για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα είναι ότι η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε στους επτά βαθμούς και ενδεχόμενη νίκη στο προσεχές παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών, Θα φέρει την κατερινιώτικη ομάδα ακόμα πιο κοντά στη σωτηρία.

το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους: Παπατολίκας, Καραγκούνης (84′ Γούτσιος), Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης, Καθάριος (63′ Γ. Κυπαρίσσης), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης, Ντόσης (72′ Λαζαρίδης).

Πιερικός : Σόίλεμέζοyλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (83′ Κολομπάκης), Λούyκος (63′ Κοκονόζι), Καρτσαμπάς (47′ Σεχολάρι), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.

*Παράπονα από το διαιτητή Τσαλουχίδη είχε η Πύδνα Κίτρους, με τους Κιτριώτες να υποστηρίζουν ότι έπρεπε να τους καταλογιστούν δυο πέναλτι υπέρ.

*Οκτώ από τους δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές της Πύδνας Κίτρους που αγωνίστηκαν σήμερα, έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Πιερικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected