Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής : “Μόνο τυχαίο δεν είναι πλέον…”

Ανακοίνωση – καταγγελία εξέδωσε ο Κεραυνός Επισκοπής, με την οποία αναφέρετε στη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, στη συμπεριφορά παικτών των γηπεδούχων αλλά και στον παρατηρητή αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Πέρασαν πάνω από 48 ώρες και αφού ηρεμήσαμε, έχοντας καθαρή σκέψη πλέον και κάνοντας τον απολογισμό του Σαββατιάτικου αγώνα, το συμπέρασμα είναι ένα η ισονομία που έταζε προεκλογικά το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης πήγε περίπατο πολύ νωρίς…

Διαιτητικά λάθη για γέλια και για κλάματα από τον διαιτητή και τον Α βοηθό που μόνο ως ανθρώπινα λάθη δεν μπορούμε να τα δούμε. Σε ένα ακόμη ντέρμπι αδικούμαστε και μόνο τυχαίο δεν είναι πλέον…

Ο κόσμος ήταν εκεί και είδε, οι κάμερες όμως δεν κατέγραψαν τίποτα για άλλη μία φορά… Εμείς ξεκινήσαμε μία προσπάθεια και θα την πάμε μέχρι τέλους, το άριστο κλίμα που δημιουργήσαμε στην ομάδα μας δεν το χαλάει κανείς….

Στη συνέντευξη Τύπου ειπώθηκε ότι από την στιγμή που δεν δώσαμε το παρόν δεν σεβόμαστε την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Σεβόμασταν και θα σεβόμαστε όλα τα σωματεία, αλλά ας μας πουν τι σεβασμό έδειξαν πολλοί από τους παίκτες τής Αλεξάνδρειας όταν από την αρχή μέχρι το τέλος έβριζαν χυδαία τούς παίκτες μας και ειρωνευόταν παίκτη μας όταν αποβλήθηκε. Ο σεβασμός κερδίζετε και εσείς δυστυχώς δεν τον κερδίσατε με την συμπεριφορά σας….

Κύριοι του Δ.Σ. τής Ένωσης για ακόμη μία φορά σας λέμε να πείτε στους παρατηρητές σας τα όρια τους… Δεν νοείται παρατηρητής αγώνα να φωνάζει σε διαιτητή ή βοηθό διαιτητή τι πρέπει να σφυρίξει, δεν νοείται να πανηγυρίζει γκολ ομάδας αφού ο σκοπός της παρουσίας του είναι να κρατάει τις ισορροπίες….

Εκτίθεστε κύριοι με τέτοιες συμπεριφορές…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected