Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ατλέτικο, ζούμε στα…χασομέρια να σε δούμε! (vid)

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 από την Θέλτα με το ρολόι να σημαδεύει το 87ο λεπτό, εντούτοις η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε σε μία απίστευτη νίκη σε ένα ακόμα πιο απίστευτο ματς!

Από την πρώτη στιγμή, όλοι οι οιωνοί έδειχναν ότι το παιχνίδι με την Θέλτα ήταν αδύνατον να κερδηθεί. Κι όμως με μία επική ανατροπή και δύο γκολ στο φινάλε, οι «ροχιμπλάνκος» λύγισαν την ομάδα του Βίγκο με 3-2 σε ένα συγκλονιστικό ματς κι έδειξαν ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν.

Όλα ξεκίνησαν στραβά για τους Μαδριλένους, με τον Καμπράλ να κάνει το 0-1 (5’) μετά από τραγικό λάθος του Μογιά. Μπορεί ο Φερνάντο Τόρες να ισοφάρισε σε 1-1 με ένα γκολ που… δεν μπαίνει ποτέ (11’), όμως στην συνέχεια έγινε του… δοκαριού.

Ο Ζόζαμπεντ το σημάδεψε πρώτος σε μία απόπειρα για το 1-2 (27’), ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Φερνάντο Τόρες πέτυχε την οριζόντια δοκό, στο έκτο συνεχόμενο χαμένο πέναλτι για τους «ροχιμπλάνκος» σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Σιμεόνε ανέβασε την πίεση στην επανάληψη, όμως η άμυνα του ήταν γεμάτη τρύπες. Ο Γκουϊντέτι απέτυχε να κάνει το 1-2 στο 77ο λεπτό, όμως στην επόμενη φάση έσπασε το οφσάιντ και με ψύχραιμο τρόπο έδωσε προβάδισμα στην Θέλτα.

Τα πάντα έδειχναν χαμένα για την Ατλέτικο, όμως τελικά υπήρχε γυρισμός. Οι Μαδριλένοι άσκησαν αφόρητη πίεση και επέστρεψαν από την Κόλαση. Ο Καράσκο ισοφάρισε σε 2-2 (86’), στην επόμενη φάση ο Γιόνι έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 2-3 και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκριεζμάν έκανε το 3-2 (87’) σηκώνοντας στον αέρα όλο το «Βιθέντε Καλντερόν» για μία απίστευτη νίκη που έκανε και τον Σιμεόνε να πανηγυρίσει σαν τρελός!

δείτε βίντεο στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected